Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Καμία αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο

Πανελλαδικό πένθος... θρήνος... θλίψη για την απώλεια του 47χρονου Κώστα Κατσούλη, που άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το πρωί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του στις κερκίδες του γηπέδου της Αλικαρνασσού και στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Ηρόδοτου με τον Εθνικό για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Μια κίνηση, ως ελάχιστο φόρο τιμής, από τους ανθρώπους του ελληνικού αθλητισμού προς τιμήν του αδικοχαμένου 47χρονου φιλάθλου.

Σε ό,τι αφορά στην αναβολή εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων, παρότι αρχικά υπήρξε μια σύγχυση, τελικά αποσαφηνίστηκε η κατάσταση και πλέον όλες οι περιφέρειες της χώρας, μεταξύ αυτών και της Πελοποννήσου, «πατάνε παύση» στους προγραμματισμένους αγώνες στο πλαίσιο των τοπικών πρωταθλημάτων τους για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες και από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αριστείδη Σταθόπουλο.
Η απόφαση μάλιστα δεν αφορά μόνον στα «μεγάλα» πρωταθλήματα, αλλά και στα πρωταθλήματα  υποδομής.

Η αναλυτική απόφαση της ΓΓΑ έχει ως εξής: 
«Αναβάλλουμε τους επίσημους αθλητικούς αγώνες των ομαδικών αθλημάτων όλων των Εθνικών και Τοπικών διοργανώσεων, όλων των ηλικιακών κατηγοριών
που επρόκειτο να διεξαχθούν κατά το διάστημα από 01/10 – 6/10/2014. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των ως άνω αγώνων θα καθορισθεί σύμφωνα µε το νόμο από τις Διοργανώτριες Αρχές.»


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου