Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο υπερμαραθωνοδρόμος Dean Karnazes στο «Elite»


Σε εγκώμιο για την Μεσογειακή διατροφή απ’ όλους τους παρισταμένους εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου του Navarino Challinge που πραγματοποιήθηκε χθες στο «Elite City Resort» παρουσία του Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean Karnazes με αφορμή την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στην Καλαμάτα.
Παρόντες στη συνέντευξη ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας που αναφέρθηκε στην μεσογειακή δίαιτα και τις συνέπειες της παχυσαρκίας, ενώ εγκωμίασε την Costa Navarino και δήλωσε πως ο Δήμος Τριφυλίας είναι ανοικτός και φιλόξενος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας, Μαρία Οικονομάκου μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου και το ενδιαφέρον του Δήμου για την προώθηση του Αθλητικού Τουρισμού.
Ο αντιδήμαρχος Πύλου Νέστορος, Λεωνίδας Γαϊτάνης χαρακτήρισε σπουδαία την εκδήλωση και έκανε επίσης αναφορά στην αυλή κληρονομιά του Μεσογειακού πολιτισμού και την επιλογή της Κορώνης από την UNESCO ως εμβλητική κοινότητα.
Ο γενικός διευθυντής της ΤΕΜΕΣ, Στέφανος Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται ώστε η Μεσσηνία να γίνει Τουριστικός Αθλητικός προορισμός αφού έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις λόγω κλίματος για να είναι δωδεκάμηνος προορισμός.
Αναφέρθηκε επίσης στην μόνιμη έκθεση Ολυμπιακών Εκθεμάτων και Κέντρο Αθλητικής Παιδείας που ετοιμάζει το Navarino Challinge με την υποστήριξη της Costa Navarino.
Ο αθλητής Καρνάζης, αφού ζήτησε συγγνώμη για τα φτωχά ελληνικά του μίλησε στα αγγλικά, εγκωμιάζοντας τη μεσογειακή διατροφή και πόσο έχει συμβάλλει στην βελτίωση των επιδόσεών του και πρότεινε να περάσει το μήνυμα για την μεσογειακή διατροφή και ως τρόπος ζωής.

Θ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου