Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΣΤΟ "IDEAL" ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Η άνοδος στο …στόχαστρο!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΑΛΛΑΓΗ «ΤΙΜΟΝΙΕΡΗ» ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ


Τον διακαή πόθο όλων η ομάδα να ανέβει στα εθνικά σαλόνια και άμεσα στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, εξέφρασαν διοικούντες, τεχνική ηγεσία και παίκτες στον Πάμισο κατά την προχθεσινή παρουσίαση της ομάδας στο "Ideal" στη Μεσσήνη.
Πέρυσι ο Πάμισος είχε ολοκληρώσει την πορεία στα μπαράζ ανόδου όπου δεν μπόρεσε να κάνει το άλμα, φέτος όμως θα επιχειρήσει να το κάνει πραγματικότητα. Ένα όνειρο που φέτος στην Α΄ Τοπική έχει όλα τα εχέγγυα να το πετύχει και αυτό μαρτυρούν οι μεταγραφές και η διάθεση όλων στην ομάδα της Μεσσήνης. Η ομάδα του Πάμισου παρουσιάζεται φέτος σημαντικά ενισχυμένη. Στο ρόστερ έχουν ενταχθεί πολλά και δυνατά ονόματα, κι όλοι μαζί τρέφουν την ελπίδα και την προσδοκία της ανόδου.


Ομιλίες με …χροιά ανόδου
Ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης τόνισε ότι το Σαββατοκύριακο όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί η είσοδος του επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλου στην διοίκηση, το πιθανότερο είναι πως θα πάρει το χρίσμα του προέδρου. Στη Μεσσήνη εκτιμούν πως η παρουσία του κ. Αντωνόπουλου στον σύλλογο θα δώσει μια διαφορετική ώθηση και θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.
«Θα γίνει σχεδιασμός 5ετίας ώστε η ομάδα να πάει πολύ ψηλότερα από εκεί που βρίσκεται σήμερα», δήλωσε ο κ. Πετρουλάκης, ο οποίος κατά την ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ αυτών το δήμο Μεσσήνης, τους φιλάθλους και τους επιχειρηματίες και συμπολίτες που βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο ώστε η ομάδα να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στο έργο του κ. Καπερώνη και των συνεργατών του στα τμήματα υποδομής της ακαδημίας του Πάμισου, που αριθμούν 120 παιδιά. Παράλληλα επισήμανε πως όλοι έχουν βάλει το δικό τους «λιθαράκι» ώστε ο Πάμισος να αποτελεί ομάδα - πρότυπο στην Μεσσηνία.
«Κάθε χρόνο ο Πάμισος καλείται να πρωταγωνιστεί και να τιμά την πόλη. Νομίζω ότι κάναμε ότι καλύτερο με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες. Πήραμε τους καλύτερους με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα και στην συνέχεια την άνοδο», είπε ο Γιώργος Πετρουλάκης αναφερόμενος στον στόχο της χρονιάς και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ο Πάμισος μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλάζει σελίδα και την προεδρία θα αναλάβει ο νέος επενδυτής, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Αντωνόπουλος. Συνεργάτης του θα είναι ο πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσικίνης.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, έδωσα στη διοίκηση του Πάμισου συγχαρητήρια για τις προσπάθειες της, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει ο Δήμος να στηρίζει όλες τις ομάδες του και ειδικά τον Πάμισο, που όπως είπε: «έχει λαμπρό παρελθόν και λαμπρό μέλλον».
Ο Γιώργος Τσώνης (επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας) είπε πως η στήριξη είναι δεδομένη και παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του πως με την είσοδο του κ. Αντωνόπουλου στην ομάδα θα υπάρξουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Ο Λεωνίδας Οικονομίδης (αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Μ), χαρακτήρισε τον Πάμισο ως μια από τις λίγες ομάδες του νομού με πολύ σωστά δομημένη οργάνωση και απ’ αυτές που συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης, ευχόμενος, τέλος, να πετύχουν το όνειρο της ανόδου.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα μέλη του τεχνικού επιτελείου Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής, ο φροντιστής Ηλίας Αποστολόπουλος και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πλην μερικών που απουσίαζαν δικαιολογημένα.
Το φετινό ρόστερ του Πάμισου πλαισιώνουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κώστας Αργυρόπουλος, Γιάννης Βόλος, Φάνης Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Δρακόπουλος, Ηλίας Ηλιόπουλος, Νίκος Κατσίποδας, Πάρις Καλλιντέρης, Αντώνης Καλογερόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Χρήστος Μανιάτης, Φράνκο Μέμα, Γιάννης Μωράκης, Νίκος Πατσιώτης, Αλέξανδρος Ρούτσης, Ανδρέας Σειτάι, Ραφαήλ Σταματόπουλος, Γιάννης Τρίψας, Χρήστος Τρίψας, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Θανάσης Τσιπλάκης, Δημήτρης Φιλόπουλος και Γιουλιάν Αλεξίεβ.
Δικαιολογημένα απόντες, όπως προαναφέραμε, ήταν ο Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Φράνκο Μέμα, ο Νίκος Κατσίποδας, ο Αλέξανδρος Ρούτσης (φοιτητικές υποχρεώσεις στην Αθήνα) και οι στρατευμένοι Χρήστος Τρίψας και Ανδρέας Σειτάι.
● Όσο για τις νέες εκλογές στην ομάδα, αυτές έχουν προγραμματιστεί για αύριο και εκτός απροόπτου θα φέρουν τον κ. Αντωνόπουλου στο τιμόνι του Παμίσου.

Αγιασμός για τις ακαδημίες

Την Κυριακή 21 του μηνός, θα γίνει η τέλεση του καθιερωμένου ετήσιου Αγιασμού για την έναρξη της νέας περιόδου 2014-2015 των ακαδημιών του Παμίσου. Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου