Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 2-1

Καλύτεροι και νικητές οι γηπεδούχοι

Σε νικητή του αγώνα αναδείχθηκε δικαίως χθες ο σύλλογος του Πατίστα, στο νεανικό παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας ποδοσφαίρου, επικρατώντας του Ηρακλή Κυπαρισσίας με 2-1, ενώ βάσει απόδοσης θα μπορούσε να έχει «πιάσει» μεγαλύτερο σκορ.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο καλά στημένοι και κάλυπταν καλά τις γραμμές τους σε αντίθεση με το συγκρότημα της Κυπαρισσίας που παρουσίασε πολλά κενά στην άμυνά του επιτρέποντας έτσι στους καλαματιανούς να πολιορκούν συχνά την εστία τους.
Στο πρώτο 10λεπτο το Πατίστα είχε ένα σουτ από το δοκάρι με τον Κάππο, στο 23λεπτο το κόρνερ του Κοζομπόλη είχε πάρει φόρα για τα δίχτυα, εκεί όμως ο Αθανασόπουλος σηκώθηκε στον αέρα κάνοντας φοβερή απόκρουση στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 29΄ φάουλ του mvp και σκόρερ του ενός τέρματος της ομάδας του Πατίτα χθες, Ηλία Κοτταρίδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 34΄ ο Κανναβός σούταρε αδύναμα για να αποκρούσει ο Κ. Κακαλέτρης. Μόνος του με τον πορτιέρο της Κυπαρισσίας ο Κοτταρίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σούταρε σταθερά στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 1-0. Στο 40΄ ωραίο κλέψιμο του Βασιλειάδη από τον Γκόγκα, τον πρώτο έκοψε ο πορτιέρο της Κυπαρισσίας. Δυο λεπτά αργότερα ο Καλογερόπουλος μέσα σε σύγχυση «τσίμπησε» τη μπάλα για να σουτάρει όμως άουτ. 

Στο 69ολεπτό το διαγώνιο σουτ στη κίνηση του Κοτταρίδη πέρασε λίγο άουτ, για να πετύχει το γκολ δυο λεπτά αργότερα ο Κάππος με ψηλοκρεμαστό σουτ περίπου από το ύψος του πέναλτι (2-0).
Στο 73΄ σε κενή εστία βρέθηκε ο Βασίλης Καλογερόπουλος έχασε όμως την ευκαιρία για να σκοράρει στέλνοντας από αριστερά τη μπάλα λίγο άουτ για να πετύχει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από σέντρα του Τσουμάνη (2-1).
● Διαιτησία: Κυριακόπουλος Χ., Παυλοπούλου Α., Τάγαρης Δ.
 Παρατηρητής: Νίκος Τάγαρης. Γιατρός: Χάρης Καπερνόπουλος.
Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ: Κ. Κακαλέτρης, Α. Κακαλέτρης, Ζησιμάτος, Φιλόπουλος (92΄ Χριστόπουλος), Καρδάσης, Αθανασόπουλος (77΄ Σ. Παπαδέας), Κοζομπόλης, Κάππος, Κοτταρίδης, Παναγιωτέας, Βασιλειάδης (46΄ Μποντιώτης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Αθανασόπουλος, Α-Χ Γκόγκας, Δ. Αρβανίτης, Μαδούρης, Σινόπουλος, Κανναβός, Ντοκάκης (74΄ Μποιλές), Μακροκάνης (60΄ Μπακούρος), Σαμπαζιώτης (54΄ Γιαννόπουλος), Γ. Τσουμάνης, Β. Καλογερόπουλος.

Σ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου