Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ο ΜΙΣΤΕΡ «ΥΨΟΜΕΤΡΟ» ΤΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80» ΜΙΛΑ ΣΤΗ «Φ»

Ηλίας Καρράς: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και 

να δω το κλίμα από τον κόσμο στο γήπεδο!»



Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση και άπαντες στην «Καλαμάτα ’80» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αρχή μιας νέας ελπιδοφόρας προσπάθειας, στο ξεκίνημα ενός νέου πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική Ανδρών όπου για μια ακόμη χρονιά εκπροσωπούν την πόλη μας.
Η περσινή χρονιά άφησε πολλή καλή γεύση και μια 4η θέση για την ομάδα μας στο φινάλε της «κούρσας». Το σημαντικότερο όμως δώρο ήταν η παρουσία του κόσμου ξανά στο γήπεδο! Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα κλειστά γήπεδα, ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας επιλέγει τα τελευταία δυο χρόνια τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου και τους αγώνες της πετοσφαίρισης.
Τα δυο τελευταία χρόνια ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας έχει σταθεί σύμμαχος στο πλευρό των προσπαθειών των παικτών της «Καλαμάτας ’80» στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας καθιστώντας το κλειστό της παραλίας ως μια από τις πιο καυτές έδρας του πρωταθλήματος. Αυτό τον κόσμο, αυτή την μοναδική αίσθηση, τη χαρά και τον ενθουσιασμό θέλει να νοιώσει και ο «νέος» της ομάδας. Ο Ηλίας Καρράς φορά φέτος τη φανέλα των «λύκων» και προσδοκεί να προσφέρει κι αυτός τα μέγιστα ώστε η τοπική μας ομάδα να ξεπεράσει όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο της και κάνοντας «ταμείο» στο φινάλε της χρονιάς το χαμόγελο όλων να είναι διάπλατο!!!
Η παρουσία του στα φιλέ της Α2 με την φανέλα των «λύκων» αποτελεί για πολλούς ένα ακόμη «όπλο» στο ήδη ισχυρό οπλοστάσιο του Χρήστου Δημητρακόπουλου, προσθέτοντας λίγο ακόμη «αλατοπίπερο» στην επιτυχημένη συνταγή της «Κ80»!
Ο 25χρονος αθλητής με ύψος 2,07 μέτρα(!) με παραστάσεις σε Α1, Α1 και Β΄ Εθνική με Παμβοχαϊκό, Ταυτάλα, Πανερυθραϊκό και Περιστέρι έρχεται ως πολλά υποσχόμενος στην καλαματιανή ομάδα και όπως δηλώνει στη «Φ» είναι έτοιμος για μια χρονιά
Έχεις εγκλιματιστεί στη νέα σου ομάδα; Πως πάει μέχρι τώρα η προετοιμασία;
«Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με μικροτραυματισμούς, αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά! Έχω βρεθεί πλήρως με τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της προετοιμασίας θα βγει και στο γήπεδο!»
● Στα φιλικά το ένοιωσες αυτό; Έχετε δηλαδή «δέσει» ή ακόμη ψάχνετε την ιδανική συνταγή;
«Στο φιλικό με την Παναχαϊκή κάναμε άσχημο ξεκίνημα και φαινόταν ότι δεν ήμασταν δεμένοι. Σταδιακά όμως βελτιωθήκαμε. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό με την Ολυμπιάδα Πατρών ότι έχουμε δεθεί και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι»
● Η Ολυμπιάδα λένε πως παρουσιάζει μια παρόμοια εικόνα με την «Καλαμάτα ’80», πως την είδες στο μεταξύ σας φιλικό;
«Δεν ξέρω πως δουλεύει η Ολυμπιάδα και ποιος είναι ο στόχος της, αλλά αυτό που είδα είναι ότι, μπορεί να κάνει ζημίες σε οποιαδήποτε ομάδα!»
Τελευταία εβδομάδα και πλέον ο ρυθμός είναι εντατικός. Ποιές είναι οι προβλέψεις σου για το πρώτο ματς της χρονιάς;
«Είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι και πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά ώστε να δουλέψουμε σωστά για το παιχνίδι με την Αμαλιάδα.
Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να δω το κλίμα που θα επικρατεί από τον κόσμο στο γήπεδο!»
● Ποιές έδρες «φοβόσαστε» φέτος περισσότερο;
«Η Παναχαϊκή, η όποια έχει πει ότι πάει για άνοδο, με την Ερυθραία πιστεύω ότι έχουν καλές ομάδες. Αλλά πότε μην λες πότε στον αθλητισμό!
Πιο δύσκολη έδρα είναι αυτή της Παναχαϊκής. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο, το όποιο γεμίζει σε κάθε αγώνα της Παναχαϊκής!»
● Πιστεύεις πως η «Κ80» έχει και φέτος τις ίδιες, αν όχι καλύτερες, πιθανότητες να βρίσκεται στην 4αδα, όπου άλλωστε έχει μπει το "ταβάνι";
«Πιστεύω πως έχουμε κάνει σωστή και καλή δουλειά και ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας, που είναι η τετράδα. Φυσικά για να γίνει αυτό θέλουμε και την στήριξη του κόσμου της Καλαμάτας, από τον πρώτο ως τον τελευταίο αγώνα.
Ελπίζω να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία για όλους!»



Σαραβελάκης- Χανδρινός
«σφυρίζουν» το Σάββατο

Το ματς του Σαββάτου (6 μ.μ.) ανάμεσα στην «Καλαμάτα ’80» και τον Κόροιβο Αμαλιάδας που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας ορίστηκαν να διαιτητεύσουν οι καλαματιανοί Κώστας Σαραβελάκης και Παναγιώτης Χανδρινός.


Σίσσυ Τριάντου
(φωτό: Παν. Μουστάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου