Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Καλός και δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός 



ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ως ένα καλό και δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ο νέος προπονητής της Εράνης Φιλιατρών.
Ο Σταύρος Αντωνόπουλος μετρά μόλις εικοσιτετράωρα στον πάγκο της φιλιατρινής ομάδας και το Σάββατο θα ντεμπουτάρει κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Στόχος; Μα φυσικά ένα θετικό ξεκίνημα της δικής του πορείας στην ομάδα και ένα τρίποντο για την Εράνη που βαθμολογικά έχει μείνει πίσω. Αφού μπαίνοντας στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα των Φιλιατρών έχει μόλις 2 βαθμούς και βρίσκεται ανάμεσα στην τριάδα των ουραγών της βαθμολογίας με 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η ανάγκη για ανατροπή είναι επιτακτική και σ’ αυτό ευελπιστούν και πιστεύουν για το Σαββατιάτικο παιχνίδι οι άνθρωποι του σωματείου.
«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Ετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γι’ αυτό το ματς του Σαββάτου! Είναι ένα παιχνίδι με ένα καλό και δύσκολο αντίπαλο, όλα όμως τα παιχνίδια τα βλέπουμε με τον ίδιο σκοπό» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αντωνόπουλος στη «Φ» που εν όψει του μεθαυριανού αγώνα δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού με εξαίρεση στον μόνιμου απόντα, Κόλλια, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του.
Σήμερα η ομάδα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση και μετά το πέρας της θα ανακοινωθεί η αποστολή για το καλαματιανό ντέρμπι.
Σε κίνηση ενίσχυσης του τεχνικού τιμ προέβη ο κόουτς κ. Αντωνόπουλος, επιλέγοντας τον γυμναστή Ανδρέα Μητρόπουλο να καθίσει στο πλευρό του στον πάγκο της ομάδας. Μια παρουσία που αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην καλύτερη ακόμη προετοιμασία και εκγύμναση των παικτών της Εράνης, με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα εντός των τερέν.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου