Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΜΕ ΤΗΝ Κ20 ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Βρήκε ξανά δίχτυα ο Μιχάλης Μπαστακός



Δίχτυα για ακόμη μια φορά βρήκε ο Μιχάλης Μπαστακός για την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών Κ20 στο μεγάλο «διπλό» απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-1.
Χάρη σε τέρμα του υψηλόσωμου φορ, η Αθηναϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ, ενώ με την νίκη αυτή ο Ατρόμητος παραμένει δίχως απώλεια στο πρωτάθλημα μετά από 5 ματς!
Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 57΄ όταν ο Μπαστακός κέρδισε την κόντρα από τον Τσιαμπάζη, δέκα μέτρα έξω από την περιοχή και κινούμενος κατά μέτωπο πλάσαρε όμορφα τον ανήμπορο να αντιδράσει Σοϊλεμέζογλου.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 66΄, όταν μετά από κόρνερ, ο Πόζογλου με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Οι παίκτες του Ατρόμητου δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση του ΠΑΟΚ και στο 82΄ μετά από συνεργασία Κομνηνού και  Έκτορα Παναγιωτόπουλου, οι οποίοι έπαιξαν όμορφα το ένα-δύο, ο Κομνηνός βγήκε από αριστερά και επιχείρησε το δεξί πλασέ. Η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παναγιωτόπουλος, που ακολούθησε τη φάση, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Πούγγουρας, Τσιαμπάζη, Βασαΐτης, Τουμανίδης (73΄ Πατράλης), Δημητριάδης (71΄ Συρράκος), Κάκκο (61΄ Κούστα), Σαββίδης, Δεληγιαννίδης, Πόζογλου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Κρουσέλ, Παπασπύρος, Νάτσος, Λημνιός, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν ακόμη και οι Κομνηνός, Εκτ. Παναγιωτόπουλος, Βλάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου