Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΡΑ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ» ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ

Απώλεια δυο βαθμών, ενός πέναλτι
και του Νιφορόπουλου στη Λέρνα!!!

ΚΟΥΡΜΠΑΝΑΣ: «ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»


Τις απώλειές της μετρά η «Μαύρη Θύελλα» μετά το «λευκό» ντέρμπι με τον Ερμή Κιβερίου και βεβαίως εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Πανελευσινιακό!
Οι «μελανόλευκοι» άφησαν στο γήπεδο της Λέρνας δυο πολύτιμους βαθμούς και με το παιχνίδι αυτό να αποτελεί την δεύτερη γκέλα μέχρι στιγμής, έχουν πέσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Το ματς της Λέρνας οδηγήθηκε μοιραία σε ισοπαλία αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε με πέναλτι – εκεί η «Καλαμάτα» έχασε πέναλτι με τον Καλαντζή – μένοντας έτσι στο μηδέν!
Την απώλεια των δυο βαθμών συνόδευσε και η απώλεια του Νιφορόπουλου που στο 78ο λεπτό αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κουρμπανάς: «Συμβαίνουν
αυτά στο ποδόσφαιρο»
Μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης ο τεχνικός της Καλαμάτας Νίκος Κουρμπανάς, δήλωσε: «Στο α΄ ημίχρονο δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, περισσότερο εγκλωβιστήκαμε σε ψηλό παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές. Στο δεύτερο πήγαμε πολύ καλύτερα προσπαθήσαμε να παίξουμε από την άκρη, είχαμε την ευκαιρία με τον Σαλαπάτα και το χαμένο πέναλτι με τον Χρήστο. Συμβαίνουν αυτά όμως στο ποδόσφαιρο. Στο τέλος μάλιστα, όπως συνήθως γίνεται μετά από χαμένες ευκαιρίες θα μπορούσαμε και να χάσουμε το παιχνίδι με το πέναλτι που κέρδισε ο Ερμής. Παρότι μείναμε με δέκα παίκτες, συνεχίσαμε, προσπαθήσαμε και πάλι να το πάρουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε. Το αποτέλεσμα δεν είναι 100% θετικό όχι όμως και 100% αρνητικό. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα, να καταλάβουμε ότι είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και όλες οι έδρες. Είμαστε η Καλαμάτα πρέπει να προσαρμοστούμε καλύτερα, να δώσουμε περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι. Είναι νωρίς στο πρωτάθλημα αλλά κάθε παιχνίδι που περνά και δεν μπορείς να κερδίσεις είναι αρνητικό. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω το μέλλον θα είναι καλύτερο».

● Τέλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο κόουτς του Ερμή Κιβερίου, Λουκάς Κούρος, δήλωσε: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη και είχαν από ένα άστοχο πέναλτι. Αγωνίστηκαν και οι δύο με όλες τις δυνάμεις τους. Περιορίσαμε όσο μπορούσαμε την Καλαμάτα που είναι καλή ομάδα αλλά και εμείς θέλαμε τους βαθμούς για την παραμονή. Είχε πάθος και δύναμη το ματς. Είμαστε ευχαριστημένοι από το βαθμό σε ένα πολύ καλό ματς που αποζημίωσε τον κόσμο που το παρακολούθησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου