Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές
από την Κυπαρισσία στις Μικτές!


Κάτι πρωτοφανές, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα ευχάριστο παρατηρήθηκε στις μικτές ομάδες Μεσσηνίας και την τελική επιλογή των «εκλεκτών» που θα αγωνιστούν σήμερα με την Κορινθία.
Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον Αθλητικό Όμιλο και τον Ηρακλή Κυπαρισσίας επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στις μικτές, κάτι που – τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια – δεν έχει ξαναγίνει!
Στους Παίδες ο Μάρκος Καραβούλιας (Ηρακλής Κυπαρισσίας) και στους Νέους οι Γιώργος Αθανασόπουλος (τερματοφύλακας, Ηρακλής Κυπαρισσίας), Βασίλης Παπαγεωργίου (χαφ, Α.Ο. Κυπαρισσίας) και Κυριάκος Κωνσταντόπουλος (επιθετικός, Α.Ο. Κυπαρισσίας) θα εκπροσωπήσουν την περιοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της μεσσηνίας!
Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία για τις «αδελφικές» ομάδες της Κυπαρισσίας, ανάμεσα στις οποίες υπάρχει μια σημαντική και άκρως αποτελεσματική συνεργασία όσον αφορά στις υποδομές.
Η ομάδα Παίδων του Α.Ο. Κυπαρισσίας μεταφέρεται και παίρνει συμμετοχές στον Ηρακλή, καθώς μην ξεχνάμε πως μετά το παιδικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει άλλο. Το «κενό» αυτό συμπληρώνεται με τον παραπάνω τρόπο!

Αποδίδει η μεγάλη
προπονητική συνεργασία
Ο Τάκης Παναγόπουλος το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από τον Α.Ο.Κ., την ομάδα ανέλαβε ο Αλέξης Μαντζούνης (μαζί και τις ακαδημίες), ωστόσο ο πρώτος πήρε το τιμόνι του Ηρακλή Κυπαρισσίας!
Με άλλα λόγια, τους «μικρούς» των ομάδων της Κυπαρισσίας έχουν αναλάβει ο «πρώην» και ο «νυν» προπονητής του Α.Ο.Κ.!
Από τις ακαδημίες του Α.Ο.Κ. έχουν περάσει πολλοί προπονητές (Αναστάσιος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Καραχάλιος) όμως τα τελευταία 3 χρόνια που βρισκόταν στις υποδομές ο Τάκης Παναγόπουλος, έχει παρουσιασθεί τεράστια ανάπτυξη.
Υπενθυμίζουμε πως πέρσι το καλοκαίρι ο ταλαντούχος φορ του Α.Ο.Κ., Κυριάκος Κωνσταντόπουλος έφτασε ένα βήμα πριν την ΑΕΚ με την συμβολή του Τάκη Παναγόπουλου.
Σύμφωνα με εγκυρότατη πηγή της «Φ», της οποίας το όνομα ζητήθηκε να μην αποκαλυφθεί, η δουλειά που κάνουν οι δυο προπονητές στην Κυπαρισσία έχει αποδώσει καρπούς, κάτι που μαρτυράται από την κλήση των προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών: «… όλοι οι προπονητές έκαναν φοβερή δουλειά αλλά τα τρία χρόνια που ήταν ο Παναγιώτης Παναγόπουλος στην ομάδα και σε συνεργασία με κάποιους ανθρώπους της διοίκησης, η ακαδημία αναβαθμίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό! Υπήρξε καλύτερη οργάνωση, ήρθαν και πρωταθλήματα αλλά και η συμμετοχή σε ένα αξιοπρεπές τουρνουά στην Ζάκυνθο να ανεβάσουν επίπεδο τις ακαδημίες.»


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου