Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ

Ο Γαβρίλης από την Αθήνα στο «Μαύρη Θύελλα» - Κιβέρι!

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΡΟΣ  


Το «σοκ» που βίωσε η «Μαύρη Θύελλα» στο 92΄ στο Δημ. Στάδιο, όταν ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τον Ζακυνθιακό αποτελεί παρελθόν.
Οι «μελανόλευκοι» στρέφονται πλέον στο Κυριακάτικο ματς απέναντι στον γνώριμο Ερμή Κιβερίου, με τον οποίο έχουν δώσει δυο φιλικά ματς στην διάρκεια της προετοιμασίας.
Ίσως το πιο θετικό για τον Νίκο Κουρμπανά είναι η συμμετοχή του Πέτρου Δημητριάδη στο ματς με τους Ζακυνθινούς, κάτι που δείχνει πως ο πολύπειρος φορ έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
Παράλληλα, στις προπονήσεις έχει μπει και ο δυναμικός 27χρονος μέσος Κώστας Σκάρος και εκτός απροόπτου θα «χτυπήσει» 11άδα την Κυριακή! Όλα τα παραπάνω μειώνουν τα προβλήματα της «Μαύρης Θύελλας» σε 2, καθώς παραμένουν εκτός οι Δημήτρης Πολυχρόνης και Θύμιος Αργυρόπουλος. Αν και ο δεύτερος αναμένεται να αργήσει αρκετά ακόμα να αγωνιστεί, ο Πολυχρόνης έχει αρχίσει σιγά σιγά να ανεβάζει ρυθμούς και από την επόμενη εβδομάδα λογικά θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ρέφερι εξ’ Αθηνών με το Κιβέρι

Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στην 4η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής για τον 3ο όμιλο ορίστηκαν χθες από την ΕΠΟ. Στο παιχνίδι της «Μαύρης Θύελλας» με το Κιβέρι θα είναι «άρχοντας» ο Παναγιώτης Γαβρίλης με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγιαννίδη και Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, άπαντες του συνδέσμου Αθηνών.
Παράλληλα, σημειώνεται πως ο μεσσήνιος ρέφερι Κώστας Ψηλοπαναγιώτης θα διευθύνει τον αγώνα του Μανδραϊκού με την Αχαϊκή.
Κυριακή 19 Οκτωβρίου, ώρα 16:00:
Δημ. Γηπ. Λέρνας: Ερμής Κιβερίου – «Καλαμάτα» (Παναγιώτης Γαβρίλης, Ιωάννης Καραγιαννίδης, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος Αθηνών)
Δημ. Γηπ. Φράγκειο: Μανδραικός ΑΟ – Αχαϊκή ΑΕ (Κ. Ψηλοπαναγιώτης Μεσσηνίας, Κ. Δημογέροντας Αρκαδίας, Κ. Ανατ.  Αττικής)
Δημ. Γηπ. Ελευσίνας: Πανελευσινιακός – ΠΑΟ Βάρδας (Γ. Παπαδόπουλος, Ι. Τσιρίνης, Γ. Γκαβέρας Αχαΐας)
Δημ. Γηπ. Καλλονής: Αιολικός – ΠΑΟ Λουτράκι (Κ. Σχίζας, Ε. Τζάκος, Μ. Ταμάλης Αθηνών)
Δημ. Γηπ. Ζακύνθου: Ζακυνθιακός – Παναργειακός (Π. Κέκελος, Γ. Κακατσίδης, Ι. Αντωνόπουλος Αιτωλ/νίας)
Δημ. Γηπ. Ν. Μανωλάδας: Δόξα Ν. Μανωλάδας – ΑΟ Κύμης (Π. Τσαγκαράκης, Χ. Πυργάκης, Α. Μουρτζοβίτης Κορινθίας)
Δημ. Γηπ. Μεγάρων: Βύζας Μεγάρων – Αστέρας Μαγούλας (Γ. Γιαννόπουλος, Χ. Βασιλάκης, Παναγιώτης Αργύρης Κορινθίας)

Ολοκλήρωσε την σχολήο Σωκράτης Κοψαχείλης

Στην σχολή Προπονητών Τερματοφυλάκων που ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα στον Πειραιά συμμετείχε ο βοηθός του Νίκου Κουρμπανά και πρώην πορτιέρο της «Μαύρης Θύελλας», Σωκράτης Κοψαχείλης.
Η σχολή διοργανώθηκε από την ΕΠΟ και σε συνεργασία με την UEFA, στο πλαίσιο του Goalkeeper Coach A Licence.
Η συγκεκριμένη σχολή αφορούσε στην πρώτη από τις  επτά συνολικά  φάσεις και οι εργασίες της άρχισαν στις  9 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2015. 
Το  θεωρητικό και  πρακτικό μέρος  της σχολής εκπόνησαν από ελληνικής πλευράς ο Διευθυντής Σχολών, Αριστοτέλης  Μπατάκης και ο εκπαιδευτής  Άγγελος  Κυρανούδης. Στην  εκπαιδευτική ομάδα  συμμετείχε και ο διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, ενώ την UEFA εκπροσώπησε ο εκπαιδευτής  Patrick Bonner. Το πρακτικό μέρος πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Στη σχολή συμμετείχαν πέραν του Κοψαχείλη οι Π. Αγριογιάννης, Σ. Αϊβαλιώτης, Φ. Γκιζέλης, Ν. Γρηγοριάδης,  Κ. Καμπόλης,  Δ. Κόμπλας,  Α. Λεκίδης, Χ. Μιχαηλίδης, Γ. Μουντάκης, Α.  Μπαμπανιώτης, Κ. Νικολαΐδης, Μ. Ξημεράκης, Μ. Παγωμένος, Χ. Τσελιόπουλος  Χ. Βενιαμίν, J. Ugen.


Ευχαριστεί
τους χορηγούς
«Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες οι οποίοι μετέχουν στα χορηγικά προγράμματα της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν αποτελώντας τους δυνατούς συμπαίκτες της για την κορυφή!
Παρά την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, οι χορηγοί της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στην προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος για να γίνει πράξη ο μεγάλος στόχος της ανόδου. Ελπίζουμε το παράδειγμά τους ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου