Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ «ΤΕΝΤΑ»

Υποδέχεται τα Μελίσσια
η «Καλαμάτα ’80»!Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα επιδιώξει η «Καλαμάτα ’80» την Κυριακή το μεσημέρι στην «Τέντα» απέναντι στον ΚΑΟ Μελισσίων.
Οι αθλήτριες του Θοδωρή Γιαννακόπουλου παραμένουν δίχως επίσημη νίκη στο πρωτάθλημα (έχουν μια νίκη στα «χαρτιά» με την ΦΕΑ), αφού έχουν γνωρίσει τρεις ήττες με μεγάλη διαφορά πόντων.
Τα Μελίσσια έχουν μόλις μια νίκη, είναι μια ομάδα την οποία μπορεί να «χτυπήσει» η «Κ80» και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος στο φινάλε.
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή 9 Νοεμβρίου, ώρα 12:00:
Σπόρτιγκ: Σπόρτιγκ – Άρης Πετρ. (Φασόλης – Λύρας)
Εσπέρου: Ίκαρος Καλ. – Αρκάδι Ρεθ. (Λουκαράκης – Νάστος)
Ν. Αλικαρνασσού: Ηρόδοτος – Δάφνη Αγ. Δημ. (Καραλής – Μαυρατζάς)
Ώρα 14:00:
«Τέντα»: «Καλαμάτα ’80» - Μελίσσια (Διαιτησία: Πετρόπουλος – Ρίζος. Κριτές: Παπαγεωργ/λου – Ζερμπίνος Κ. – Μάλαμα Σταυρ. Κομισάριος: Γιαλικάρης Π.)
Ώρα 19:30:
Αγ. Δημητρίου: Κρόνος Αγ. Δημ. – Π. Φάληρο (Κονταράτος – Αυγερινός)
Κεραυν ός Αιγ . - Πεντέλη (Κυριακόπουλος – Ζιώγας)

Περάματος: Ερμής Περ. – Μανδραϊκός (Φραγκούλη – Αργυρούδη)
Ερμιόνης: Κρανίδι – Νίκη Αμαρουσίου (Καρπάνος – Κανελλόπουλος)
Νήαρ Ηστ (κθ): Νήαρ Ηστ – Χαλάνδρι (Γιακείμη – Τσολάκος)

«Γυρίζουμε σελίδα
και κοιτάζουμε
μπροστά ενωμένοι»
Η διοίκηση του Ακάδημου εξέδωσε ανακοίνωση χθες για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που θα κάνει στο παιχνίδι.
Πρόκειται για ένα ενωτικό μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας, με σκοπό να περάσει στο παρελθόν η βαριά ήττα από την Νίκη Αμαρουσίου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Γυρίζουμε σελίδα και κοιτάζουμε μπροστά ενωμένοι. φίλοι του συλλόγου, αθλητές, τεχνικοί και διοικούσα επιτροπή, όλοι μαζί αναζητούμε την "χαμένη μας Πατρίδα" στην Τέντα.
Τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό προσδοκούμε να τις ξαναζήσουμε. "Να επανέλθουν τα χαμόγελα και η αισιοδοξία στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου".
Τον εφιαλτικό αγώνα του Αμαρουσίου τον αφήσαμε πίσω.
Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι: σε τι μέρα θα βρεθεί η ομάδα και σε τι ψυχολογική κατάσταση... Τίποτα δεν μας πήγε. Όλα ήταν με αρνητικό πρόσημο.
Εμείς όμως είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αθλητικό Γολγοθά.
Αυτό υπαγορεύει η δέσμευσή μας απέναντι στα εκατοντάδες παιδιά που γυμνάζονται και αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, καθώς και η ηθική υποχρέωση που έχουμε αναλάβει απέναντι στην κοινωνία της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας ευρύτερα.
Θα σας καλούμε κάθε δεύτερη Κυριακή στην Τέντα, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, γιατί το έχουμε ανάγκη.
Θέλουμε την ηθική συμπαράστασή σας, γιατί έτσι το επιβάλλουν οι αθλητικές αρχές και οι κανόνες του παιχνιδιού.
Παράκληση, όλοι οι φίλοι του Μπάσκετ την Κυριακή 9/11 στις 5 μ.μ. στην Τέντα.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου