Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.

Και επίσημα …ποδόσφαιρο αυτό το Σαββατοκύριακο!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Είναι επίσημο! Οι αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου θα διεξαχθούν κανονικά μετά από απόφαση που πάρθηκε χθες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Μετά και την συνεδρίαση της Super League, όπου εξελέγη πρόεδρος ο Γιώργος Μποροβήλος και απεστάλη επιστολή προς την Ομποσπονδία για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, η ΕΠΟ έμεινε μερικώς ικανοποιημένη από τις εξελίξεις και θα ορίσει κανονικά διαιτητές.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχε ως εξής:
«Παρά το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν είναι πλήρως ικανοποιημένη από το περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο περιεχόμενο έρχεται να καταδείξει και αποδείξει τα πολύ μεγάλα λειτουργικά προβλήματα της λίγκας, θεωρεί ότι αυτό είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και για αυτόν τον λόγο η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ορίσει διαιτητές για να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν ομαλά όλες οι διοργανώσεις εθνικής εμβέλειας.
Παρά τα όσα ισχυρίζονται διάφορα κέντρα για επιχείρηση φίμωσης των παραγόντων και των ΜΜΕ, είναι ξεκάθαρο ότι το μοναδικό ζητούμενο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι πρώτον η ειλικρινής προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φλέγοντος θέματος της βίας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ο δια παντός τερματισμός της ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ προσώπων της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, όπως αρέσκονται κάποιοι να κάνουν προκειμένου να βρουν άλλοθι για τις δικές τους αποτυχημένες επιλογές και ενέργειες.
Η ΕΠΟ τονίζει και επισημαίνει για τελευταία φορά και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι δεν μπορεί εφεξής να γίνει ανεκτή η οποιαδήποτε διακύβευση ανθρώπινης ζωής ή σωματικής ακεραιότητας ατόμου που εντάσσεται στον ευρύτερο χώρο του ποδοσφαίρου μας και σε περίπτωση κατά την οποία στο μέλλον συμβεί το παραμικρό η Ομοσπονδία θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσει όλα τα καταστατικά δικαιώματά της σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων.»

 Η επιστολήτης Super League

Μετά την συνεδρίασή της η Super League είχε αποστείλει επιστολή προς την ΕΠΟ, ζητώντας την επανενεργοποίηση των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
«Σε συνέχεια απόφασης του Δ.Σ. της Super League της 14ης Νοεμβρίου 2014, το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών της Super League επανέλαβε την ομόφωνη βούλησή του για τη μη διακοπή του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ και υιοθέτησε ομόφωνα κείμενο επιστολής προς την ΕΠΟ, το οποίο έχει ως εξής: «Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Η Super League ζητάει επίσημα από τον υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα. Για τους λόγους αυτούς σας ζητάμε να προβείτε στην ανάκληση της από 14/11/14 απόφασής σας και να ορίσετε κανονικά διαιτητές για το ερχόμενο τριήμερο 29-30/11 και 1/12».

«Μαύρη Θύελλα» - Παναργειακός
την Κυριακή στο Δημ. Στάδιο!!!

Μετά και την απόφαση της ΕΠΟ για συνέχιση όλων των πρωταθλημάτων, η Γ΄ Εθνική θα συνεχίσει από εκεί …που σταμάτησε! Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα ματς της 8ης αγωνιστικής που είχαν προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου. Από την άλλη, αυτά της εμβόλιμης 9ης αγωνιστικής, αλλά και της 10ης αγωνιστικής που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σήμερα και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου αντίστοιχα θα διεξαχθούν λογικά σε εμβόλιμες αγωνιστικές.
Με άλλα λόγια, η «Μαύρη Θύελλα» θα δώσει το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναργειακό την Κυριακή στο Δημ. Στάδιο της παραλίας.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής έχει ως εξής:
Κυριακή 30 Νοεμβρίου, ώρα 15:00:
Δημ. Στ. Παραλίας: «Καλαμάτα» - Παναργειακός
Γήπεδο Παναρκαδικού: Παναρκαδικός - Αχαϊκή
Δημ. Στ. Βάρδας: ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Μαγούλας
Δημ. Φράγκειο: Μανδραϊκός - Βύζας Μεγάρων
Δημ. Στ. Ελευσίνας: Πανελευσινιακός - Δόξα Ν. Μανωλάδας

Δημ. Στ. Μυτιλίνης: Αιολικός - Ζακυνθιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου