Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΜΟΥΝΔΟΥ: «ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ»

Ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. 1888
είχε πάθος, δυναμική και τσαγανό!











ΜΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ (ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ) ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ

ΠΟΛΛΑ χαμόγελα μετά το σπάσιμο (με το δεξί) του ροδιού για το 2015 στον σύλλογο του Μεσσηνιακού, που φέτος το τμήμα βόλεϊ τον κρατά στα μεγάλα «σαλόνια» του αθλητισμού και της γυναικείας ελληνικής πετοσφαίρισης. Οι παίκτριες της Γωγώ Σουρή είχαν αυτό που δεν είχαν σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του πρώτου γύρου: πάθος, θέληση, δυναμική, τσαγανό! Αυτά τις χαρακτήρισαν στο παιχνίδι του Σαββάτου και η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης ήταν το φυσικό αποτέλεσμα!
Φυσικά τα προβλήματα δεν απουσίασαν, όμως η θέληση για νίκη, κατάφερε να τα κάνει στην άκρη! Ο Μεσσηνιακός «έβγαλε» τον αγώνα με μια βασική πασαδόρο την Κατερίνα Φωτεινάκη-η οποία ταλαιπωρείται από διάστρεμμα -αφού στο ματς του Σαββάτου με την ΕΑΛ δεν ήταν σε θέση να παίξει η Εβελίνα Μπεσσή, η οποία μετά από μαγνητική εξέταση στο γόνατο ακολουθεί θεραπεία (με υγρό στο γόνατο). Έτσι, «ταίρι» της Κατερίνας Φωτεινάκη ήταν η Όλγα Νίκα, η οποία είχε αρκετή καλή επίδοση.
Παρόλα αυτά και παρουσία αρκετών φιλάθλων του, ο Μεσσηνιακός επικράτησε με 3-0 σετ της ομάδας του παλιού του γνώριμου, Πέτρου Πνάκα. Θυμίζουμε πως πριν από 3-4 χρόνια ο Πέτρος Πνάκας καθόταν στον πάγκο του Μεσσηνιακού και αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει λόγω μετάθεσης! Μάλιστα πριν από ένα περίπου μήνα είχε βρεθεί ξανά στην πόλη μας, για τον αγώνα με τον έτερο εκπρόσωπο της πόλης μας στην Α2, και τότε είχε εκφράσει αγάπη και νοσταλγία για τον καιρό που ήταν στην ομάδα του Μεσσηνιακού. Μετά το τέλος του αγώνα, αντάλλαξε αγκαλιές, φιλιά και ευχές με τις παίκτριες του Μ.Γ.Σ. αποχαιρετώντας τις προσωρινά, αφού οι δυο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.


Νατάσα Ραμούνδου: «Απο δω και περά
θα δείξουμε έναν πολύ καλύτερο εαυτό»

Στη «Φ» μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα μίλησε η έμπειρη κεντρική, Νατάσα Ραμούνδου για το ματς με την ΕΑΛ με το οποίο η ομάδα της έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος και έριξε αυλαία στον Α΄ Γύρο της Α2 Γυναικών.
«Η ομάδα έπαιξε επιδεικνύοντας αρκετό πάθος, κάτι που δεν είχε τόσο καιρό και κέρδισε την ΕΑΛ με αρκετή διαφορά: «Παίξαμε αρκετά καλά σήμερα (σ.σ. Σάββατο), κι αυτό που μας χαρακτήρισε είναι ότι κρατήσαμε την ψυχολογία μας σε καίρια σημεία. Έχουμε αρχίσει και δείχνουμε αυτό το πάθος που μας έλειπε και την δυναμικότητα. Έπαιξαν όλες οι παίκτριες πάρα πολύ καλά και έτσι διατηρήσαμε την απόσταση των 4-5 πόντων και στα τρία σετ.»
● Τι έπεται στη συνέχεια; Η ομάδα θα «ρολάρει» ακόμη καλύτερα;
«Αυτό πιστεύω… Έχουμε βρει το ρυθμό μας να ξεκινήσουμε με μια νίκη το 2015. Πιστεύω πως από δω και πέρα θα δείξουμε έναν πολύ καλύτερο εαυτό. »
Στην έναρξη του β΄ γύρου, ο Μεσσηνιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει και πάλι τις ισχυρές ομάδες του Ομίλου, τι να περιμένουμε;
«Σίγουρα υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, όπως δείχνει και η βαθμολογία. Ξεκινάμε πάλι με αυτές τις καλές ομάδες, επειδή όμως κι εμείς έχουμε ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλύτερα.
Ελπίζω αυτό που θα δουν (σ.σ. φίλαθλος κόσμος και …αντίπαλοι) πως θα είναι πολύ καλύτερο απ’ ότι είχαν δει στον Α΄ γύρο…»

Με Χαλάνδρι για τη ρεβάνς!

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο του οποίου ο Μεσσηνιακός υποδέχεται στην έδρα του τον ΓΣ Χαλανδρίου, από τον οποίο είχε χάσει στο Χαλάνδρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-0 σετ (25-14, 25-22, 26-24). Στόχος η ρεβάνς!
Παιχνίδι για το οποίο η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει με το μυαλό και τη προσοχή όλων στο καλαματιανό «στρατόπεδο» στραμμένο στον αντίπαλο και στα πλάνα που θα καταστρωθούν ώστε να τους οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου τους.


Σ. Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου