Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 11 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ 2014 ΣΕ 27 ΑΓΩΝΕΣ!

Το «Blueline free motion» μετρά 11 χρόνια
στην κορυφή της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας!

Η Ε.Ι.Ο. ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Α.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ «ΑΙΟΛΟΣ»

Κάτι μοναδικό στα χρονικά της ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης κατόρθωσε η καλαματιανή ομάδα ιστιοπλοΐας, «BlueLine Free Motion» του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος». Από το 2003 μέχρι και σήμερα καταφέρνει ξεπερνώντας τα όποια εμπόδια να παραμείνει στην κορυφή του Ranking List (σ.σ. ετήσια κατάταξη) της Περιφέρειας Πελοποννήσου!
Από το 2003 μέχρι σήμερα η ιστιοπλοϊκή ομάδα του «BlueLine Free Motion» καταλαμβάνει την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης. Το 2014 έλαβε μέρος σε 27 αγώνες και κατέκτησε 11 πρώτες θέσεις κι έτσι βρέθηκε ξανά στην 1η θέση της γενικής ετήσιας κατάταξης για 11η χρονιά!

Βραβεύτηκε από την Ε.Ι.Ο.


Το περασμένο Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αθήνα, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία πραγματοποίησε τις απονομές των βραβείων στις καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της χώρας, που κατάφεραν να είναι πρώτες στην ετήσια κατάταξη (Ranking List) της περιφέρειάς τους!
Το Ranking List έχει ως σκοπό να αναδεικνύει της καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες της Ελλάδας όχι μόνο μέσα από τις νίκες τους στην αγωνιστική τους δράση αλλά και από τη δραστηριότητά τους σε συνδυασμό με τις επιδόσεις στα μεγάλα ιστιοπλοϊκά event της Ελλάδος, δεδομένου ότι πέρα από τις υψηλές επιδόσεις, οι μεγάλες ομάδες χρειάζεται να έχουν και ιδιαίτερα υψηλό οργανωτικό επίπεδο.
Για την περιφέρεια Νοτίου Πελοποννήσου στα αγωνιστικά σκάφη ORCinternational η ομάδα «BlueLine Free Motion» (Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος», με χορηγούς το γυμναστήριο της πόλης Free Motion, τα Super Market Σιψάς Κορώνη, τη Magic Marine Hellas και το beach bar IPANEMA, ολοκλήρωσε το 2014 πετυχαίνοντας 11 πρώτες θέσεις σε 27 αγώνες που έλαβε μέρος και βρέθηκε στην 1η θέση της γενικής ετήσιας κατάταξης για 11η χρονιά από το 2003 μέχρι σήμερα, καταφέρνοντας κάτι μοναδικό στα χρονικά της ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης!
Το πλήρωμα της Καλαματιανής ομάδας για τους αγώνες της σεζόν 2014 πλαισιώνουν ο κυβερνήτης Γιώργος Δρακόπουλος (εκπαιδευτής του Αιόλου) και οι μαθητές των αγωνιστικών τμημάτων της Σχολής Ιστιοπλοΐας του ΝΑΣΚ «Αίολος» Βαγγέλης Ανδριανόπουλος, Ιωάννα Σιψά, Γιώργος Βλαχόπουλος, Ντίνος Χρυσομάλλης, Γιάννης Παπαδημητρόπουλος, Στέφανος Αγγελόπουλος, Αντώνης Παναγιωτόπουλος και Παναγιώτης Κουμουνδούρος.
Επίσης για την ίδια Περιφέρειά, τη δεύτερη θέση κατέλαβε το σκάφος «Don Quixote IV», επίσης του Ν.Α.Σ. Καλαμάτας «Αίολος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου