Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ: «ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Επιχείρηση: αγωνιστική και ψυχολογική ανασύνταξη!ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ «ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ»

ΜΠΟΛΙΚΗ δουλειά σε όλους τους τομείς γίνεται πυρετωδώς στο στρατόπεδο της «Μαύρης Θύελλα», ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ζακυνθιακό.
Ο Κώστας Σταματίου δεν θα έχει στην διάθεσή του τους δυο βασικούς ακραίους μπακ, τους Δημήτρη Μαρτίνο (αριστερά) και Παναγιώτη Νιφορόπουλο (δεξιά), αφού αμφότεροι είναι τιμωρημένοι. Ο πρώτος συμπλήρωσε κάρτες και ο δεύτερος αποβλήθηκε με 2 κάρτες στο ματς με τον Βύζα Μεγάρων, ανεβάζοντας τον αριθμό των απουσιών στις 3 μαζί με τον επίσης τιμωρημένο Πέτρο Δημητριάδη.
Όσον αφορά στο προπονητικό κομμάτι, η προετοιμασία συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς στο γήπεδο του Ασπροχώματος, με την χθεσινή προπόνηση να διεξάγεται το πρωί λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Α.Ο. Ασπροχώματος στην Α΄ τοπική.
Ο νέος προπονητής της «Καλαμάτας» έχει δώσει βάρος στο επιθετικό κομμάτι και το τελείωμα των φάσεων, ενώ βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους παίκτες του με σκοπό το όσο το δυνατόν καλύτερο ψυχολογικό «ντοπάρισμα».
Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στο γήπεδο του Ασπροχώματος, με προπόνηση στην οποία θα δοθεί βαρύτητα στο ζήτημα της τακτικής.

Αγωνιστική και
ψυχολογική ανασύνταξη
Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Στο στρατόπεδο της «Μαύρης Θύελλας» το κλίμα δεν βρισκόταν ψηλά μετά και την νέα ισοπαλία στο «σπίτι» της, αυτή τη φορά με τον Βύζα Μεγάρων.
Ως γνωστόν, οι πολλές «γκέλες» στο Δημοτικό Στάδιο έχουν «πληγώσει» τόσο τον εγωισμό των παικτών, όσο και την υπομονή του κόσμου που θέλει να βλέπει την ομάδα του να νικά.
Παρά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, το πρωτάθλημα έχει 13 αγωνιστικές ακόμα και οι 6 βαθμοί διαφοράς που έχει η «Καλαμάτα» από την κορυφή μόνο απαγορευτικοί δεν είναι!
Σκοπός πλέον για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η αγωνιστική και ψυχολογική ανασύνταξη των παικτών, έτσι ώστε αρχής γενομένης από την Κυριακή η ομάδα να δείξει αυτό που πραγματικά μπορεί να αποδώσει.
Ο Κώστας Σταματίου σε δηλώσεις του στην «Φ»: «Όπως είχα δηλώσει και προηγουμένως, πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην ψυχολογία. Ωστόσο, ακόμα και αυτή φτάνει μέχρι ενός σημείου.
Θα πρέπει από κει και πέρα να όλοι μαζί να το ξεπεράσουμε και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα πλέον έχω δει την ομάδα να αγωνίζεται και έχω βγάλει πολύ περισσότερα συμπεράσματα, προηγουμένως ήξερα μόνο ότι μου είχαν περιγράψει.»

Αρκάδες ρέφερι
στην Ζάκυνθο!
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ εξέδωσε χθες τους διαιτητές της 15ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Στο γήπεδο του Μαχαιράδου Ζακύνθου και στο ματς της «Καλαμάτας» με τον Ζακυνθιακό θα «σφυρίξουν» οι Δημήτρης Γκοβέσης, Ιωσήφ Νίκα και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αρκαδίας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ρέφερι της 15ης αγωνιστικής:
Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, ώρα 15:00:
● Δημ. Στάδιο Ελευσίνας: Πανελευσινιακός - Αχαϊκή
(Πόγκας Μ., Σπανός Ι., Πριονάς Δ. Σ.Δ.Π. Ευβοίας)
● Δημ. Γηπ. Μυτιλήνης: Αιολικός – Μανδραϊκός
(Φωτόπουλος Ν., Γιαννόπουλος Γ., Λυμπερόπουλος Δ., Σ.Δ.Π. Αθηνών)
● Δημ. Γήπεδο Λέρνας: Ερμής Κιβερίου – ΠΑΟ Βάρδας
(Νταούλας Φ. Τζάκος Ε., Τάμαλης Μ. Σ.Δ.Π. Αθηνών)
● Δημ. Γηπ. Μαχαιράδου: Ζακυνθιακός - «Καλαμάτα»
(Γκοβέσης Δημήτρης, Νίκα Ιωσήφ, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος Σ.Δ.Π. Αρκαδίας)
● Δημ. Γηπ. N. Μανωλάδας: Δόξα Ν. Μανωλάδας – Παναρκαδικός
(Κακρίδης Ι., Μπούμπας Π., Πυργάκης Χ. Σ.Δ.Π. Κορινθίας. Παρατηρητής: Χρονόπουλος Νικόλαος Σ.Δ.Π. Μεσσηνίας)
● Δημ. Γηπ. Μεγάρων: Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός
(Τζουανόπουλος Γ.,  Γκαβέρας Γ., Οικονόμου Σ. Σ.Δ.Π. Αχαΐας)
Α.Ο. Κύμης – Αστέρας Μαγούλας       (α.α.) 0-3


Α.Ν.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου