Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΚΙΑΔΑ

200 και πλέον αθλητές στην κοπή πίτας του 
τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. 

 ΠΑΡΟΥΣΙΑ 200 και πλέον αθλητών και αθλητριών της αγωνιστικής ομάδος και της ακαδημίας και των γονέων τους, δημιούργησαν μια όμορφη εκδήλωση στην κοπή της πίτας του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου.
Την Παρασκευή 6 Φλεβάρη, το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού Γ.Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην κλειστή αίθουσα στίβου του Δημοτικού σταδίου. Εκεί μετά τις καθιερωμένες ευχές από την διοίκηση του Συλλόγου μοιράστηκε η πίτα και το φλουρί έτυχε στην αθλήτρια της Ακαδημίας Ευγενία Σκιαδά το όποιο αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή αθλητικών ειδών. Παράλληλα κληρώθηκαν 60 δώρα που δωρεάν διέθεσαν επαγγελματίες της Καλαμάτας.

Ευχαριστίες
Ο σύλλογος του Μεσσηνιακού ευχαριστεί: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα εξής καταστήματα για τα υπόλοιπα δώρα που μας πρόσφεραν:
Βιβλιόπολις, «Απόλαυση», Πραλίνα, «Ανεμώνη» Λυμπερόπουλος, Κικιτζής Ε., Τσισπή Π. Δάφνης Shoe Center, Stamp Express Τσερπέ, Cine Center, Κομμώσεις Έφη, Πυγολαμπίδα, «Τέχνη και Στυλ», Παιχνιδότοπος Όλα Χαρτί Κονταργυρης, Πήτερ Παν, Κομμώσεις Αντωνοπούλου Δήμητρα, Cocoon, Billy, Paper, Femi, Public, Oliver Ηλιοπούλου Σ. «Το προζύμι της Γιαγιάς» Βούτση Τ. Ψώνης Σπ. Χρηστέας «Σίτος» Χρονοπούλου Κ. Παράδεισος Free Motion καθώς και τις κυρίες Μηλίτση και Δημητρούλια για την πολύτιμη βοήθεια τους!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου