Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Α.Σ. ΖΕΥΣ

Βασιλόπιτα στο «Bodega» 

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ έκοψε παρουσία προπονητών, αθλητών και φίλων ο Αθλητικός Σύλλογος Brazilian Jiu Jitsu Gi-No Gi Mix Martial Arts«Ζέυς», το μεσημέρι της Κυριακής, 8 Φεβρουαρίου.
Άπαντες παρόντες στο Cafe - Restaurant «Bodega» στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου τυχερός της πίτας ήταν ο Σωτήρης Σπανός στον οποίο έτυχε το φλουρί!

Ευχαριστίες:
Οι προπονητές τα μέλη και οι αθλητές του Συλλόγου ευχαριστούν:  «Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας για το έτος 2015. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το cafe restaurant Bodega για την φιλοξενία του καθώς τα καταστήματα X-Treme Store Καλαμάτας, το κομμωτήριο Χάρης Αναγνωστόπουλος, το «Μέταλλο» και ιδιαίτερα την Φώφη Αφεντάκη-Αλέξη, το κατάστημα Alma Sport, το studio Nails Μαρία Μπαξιβανάκη, το ξενοδοχείο Messinian Bay και ιδιαίτερα τον Δημήτρη Πατριαρχέα, την κατασκευαστική Δημόπουλος. Οι πίτες μας ήταν μια προσφορά του φούρνου "Ο Αριστομένης" του Νικόλαου Γεωργακόπουλου.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Φωτεινή Σπανίδη που μας στηρίζει σε όλα μας τα βήματα. Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη μας και μη για την παρουσία τους. Υπενθυμίζουμε ότι το σύλλογο μας στεγάζει το «Reaction Gym» Καλαμάτας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου