Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΡΕΒΑΝΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΠΥΛΟΥ

«Είμαστε υποχρεωμένοι να
παίξουμε το παιχνίδι και ό,τι βγει!»

ΕΞΗΓΕΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι στον μεταξύ τους πρώτο αγώνα το Διαβολίτσι είχε χάσει με 3-0 από την Πύλο δεν καθιστά και τόσο εύκολο το έργο των παικτών του Σωτήρη Δημάκη στην αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου!
«Είναι ένα καθαρό σκορ που δίνει προβάδισμα πρόκρισης την Πύλο» είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς του ΑΟΔ και συνέχισε: «Θα μπορούσαμε να μιλάμε πιο αισιόδοξα, εάν είχαμε βάλει έστω ένα γκολ ή το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν μικρότερο. Δεν το καταφέραμε όμως κι αυτό οφείλεται κυρίως στις πολλές απουσίες που είχαμε τότε (είχαμε πάει σχεδόν μισή ομάδα). Είμαστε παρόλα αυτά υποχρεωμένοι να παίξουμε το παιχνίδι και ό,τι βγει.» ενώ κλείνοντας μίλησε ρεαλιστικά και τόνισε πως: «Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ δύσκολο!»
Για το αυριανό παιχνίδι ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Χρήστος Παπαγεωργίου, ενώ δεν είναι ακόμη σίγουρο εάν τελικά ο Βασίλης Βεργόπουλος θα εξασφαλίσει άδεια από τη μονάδα του.
Με δεδομένες αυτές τις δυο σημαντικές απουσίες αλλά και το εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της φετινής χρονιάς με διπλούς αγώνες μέσα στη βδομάδα (καθώς αγωνιστικές ορίζονται και σχεδόν κάθε Τετάρτη) ο έμπειρος κόουτς έχει ήδη σχεδιάσει αναλόγως τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Πύλο. Βάσει αυτών θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που έχουν ήδη πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα να ξεκουραστούν και σε εκείνους με λιγότερο χρόνο να παίξουν.


Σίσσυ Τριάντου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου