Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ

Εσωτερικό Πρωτάθλημα CrossFit:
γυμναστείτε και προσφέρετε!

Την Κυριακή στη Μεσσήνη γυμναζόμαστε και προσφέρουμε! Ελάτε όλοι στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα CrossFit Rock Gym Καλαμάτας εναντίον Rock Gym Μεσσήνης.
Το πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο Δασκαρόλειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσσήνης την Κυριακή 5 Απριλίου 11:30 το πρωί με σκοπό να συμβάλλεται στην συγκέντρωση τροφίμων ή οικονομικής υποστήριξης για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Μια εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης που διοργανώνουν το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης και το γυμναστήριο Rock Gym.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες 2ή 3 ατόμων.
«Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας, όσπρια, γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, ζάχαρη κ.λπ. ή οικονομική ενίσχυση, για να εμπλουτίσουμε την προγραμματισμένη από το Σωματείο μας πασχαλιάτικη σίτιση. Σκοπός μας  να μεταδώσουμε όλοι οι εθελοντές, κυρίως μαζί με τους νέους μας, το χαμόγελο της ελπίδας και της αγάπης σε συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.
Να είμαστε όλοι εκεί» καλεί όλο τον κόσμο το Δ.Σ. του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης.

Τι είναι το CrossFit

Το CrossFit δεν είναι απλά ένα σύστημα προπόνησης, αλλά ολοκαίνουργιο άθλημα. Πρόκειται ουσιαστικά για ασκήσεις της ολυμπιακής άρσης βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, του power lifting, του στίβου, της κωπηλασίας και πολλών άλλων πολυαρθρικών ασκήσεων, οι οποίες επιλέγονται εντελώς τυχαία και εκτελούνται με βασικό ανταγωνιστή τον χρόνο!

Δέκα είναι τα χαρακτηριστικά που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης: ακρίβεια, ισορροπία, συντονισμός, ευλυγισία, ευκαμψία, αντοχή, καρδιοαναπνευστική αντοχή, ταχύτητα (Speed), ισχύς και δύναμη. Ένα άτομο λοιπόν θεωρείται «fit», για το CrossFit, που έχει καλλιεργήσει όλα τα ανωτέρω χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου