Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

 Με το βλέμμα στην 6αδα ο Γιάννης Ζεμπίλας
μπαίνει στην εκκίνηση στην κατηγορία Superstock

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ η πρεμιέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλέτας 2015. Ο 1ος αγώνας του 2015 θα γίνει την Κυριακή 19 Απριλίου στις 11 το πρωί στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τρίπολης, με τη προσδοκία συμμετοχής πολυάριθμων οδηγών,  μεταξύ αυτών και αρκετών πρωταθλητών, απ' όλη την Ελλάδα.
Μοναδική μεσσηνιακή συμμετοχή θα είναι αυτή του έμπειρου Γιάννη Ζεμπίλα. Στον ικανό οδηγό εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για μια μεσσηνιακή διάκριση, αφού στόχους του Γιάννη Ζεμπίλα σε αυτόν τον αγώνα θα είναι μια θέση στην 6αδα.
Παρότι πέρυσι έκανε μόνο έναν αγώνα σ’ όλο το πρωτάθλημα, ο Γιάννης Ζεμπίλας ελπίζει σε δυναμικό come back φέτος με τη συμμετοχή του στην κατηγορία Superstock.
Για τον υψηλό και εν μέσω μεγάλου ανταγωνισμού στόχο που έχει θέσει για φέτος ο Γιάννης Ζεμπίλας, δεν έκρυψε μιλώντας στη «Φ» την διάθεση και τη θέλησή του να τον πετύχει, αναγνώρισε ωστόσο και τη δυσκολία που τον συνοδεύει: «Ναι θα ήταν επιτυχία μια θέση στην 6αδα αλλά είναι πολύ δύσκολο!»
Σπουδαία χρονιά για τον «πρωτάρη» τότε Γιάννη Ζεμπίλα ήταν το 2013, χρονιά κατά την οποία έκανε την παρθενική του εμφάνιση στους αγώνες ταχύτητας και παρόλα αυτά κατάφερε να ανεβάσει τη Μεσσηνία στην κορυφή!
Θυμίζουμε πως στην κατηγορία Open και στον 5ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στις 17 Νοεμβρίου 2013 στην Τρίπολη, ο Καλαματιανός αναβάτης αντίκρισε πρώτος το σημαιάκι του τερματισμού κατακτώντας την 1η θέση (1η προσωπική του νίκη, 1η και για την Καλαμάτα) στην ΟΠΕΝ κατηγορία, γράφοντας ιστορία!
Πέρυσι ωστόσο αρκέστηκε σε μια μόνο συμμετοχή σε όλο το πρωτάθλημα όπου τερμάτισε 9ος, κι επιστρέφει φέτος στην κατηγορία Superstock ελπίζοντας στο καλύτερο.
Στην κατηγορία Superstock συμμετέχουν ομολογιακές μοτοσικλέτες 1000 ή 1200 κυβικών, που σημαίνει πως αφορά σε μοτοσυκλέτες διαπιστευμένες διεθνώς για την κατηγορία Superstock (3-4/κύλινδρες έως 1000 κ.ε., 2/κύλινδρες έως 1200 κ.ε.), αθλητές 18 ετών και άνω οι – κόκκινα φόντα, λευκοί αριθμοί.
Τον οδηγό Γιάννη Ζεμπίλα συντροφεύουν ο μηχανικός Νίκος Τσίχλης και ο team manager Νάσος Αιγινίτης. Την προσπάθεια του στηρίζουν τα καταστήματα Xtreme Stores Καλαμάτας, το γυμναστήριο ibody της  Χριστίνα Πανταζοπούλου και ο Σύλλογος Αγωγή.
● Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος θα γίνει στην Τρίπολη, το Σαββατοκύριακο 18-19 Απριλίου με διοργανωτή τη ΛΕΜΟΤ – ΑΡΤΕΜΙΣ. Από κει και πέρα όπως έχει προκηρύξει η Αθλητική ΜΟΤΟΕ για το 2015 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας μοτοσυκλετών αποτελείται από 6 συνολικά αγώνες και οι επόμενοι πέντε αγώνες θα γίνουν σύμφωνα µε το παρακάτω πρόγραμμα:
2ος αγώνας: 23-24 Μαΐου: Μέγαρα- ΟΜΑ∆Α 65
3ος αγώνας:13-14 Ιουνίου: Σέρρες - ΛΑΜΣ
4ος αγώνας:12-13 Σεπτεμβρίου: Μέγαρα ΛΕΜΟΤ-ΑΡΤΕΜΙΣ
5ος αγώνας:3-4 Οκτωβρίου: Σέρρες -ΛΑΜΣ
6ος αγώνας:24-25 Οκτωβρίου: Μέγαρα - ΛΕΜΜ-ΛΕΜΟΤ-ΑΡΤΕΜΙΣ

Σίσσυ Τριάντου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου