Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΤΟ 8ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Νικητής στους άνδρες ο Yaron Hoory από το Ισραήλ
και στις γυναίκες η Deziree Balfelt από τη Δανία

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ AIDA ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟ 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και βραβεύσεις έπεσε η αυλαία του 8ου Μεσογειακού Κυπέλλου Ελεύθερης Κατάδυσης το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλαμάτα παρουσία συμμετεχόντων αθλητών, του υπευθύνου του Greece Freediving Club Σταύρου Καστρινάκη, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, Χάρη Βγεννή και αρκετών φίλων και συνοδών.
Η Τελετή λήξης για το 8ο Μεσογειακό Κύπελλο Ελεύθερης Κατάδυσης, ανάδειξε μεγάλο φετινό νικητή στους άνδρες τον Ισραηλινό Yaron Hoory και νικήτρια στις γυναίκες, τη Deziree Balfelt από τη Δανία!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Δήμος Καλαμάτας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, ο Ν.Α.Σ.Κ. «Αίολος» και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - παράρτημα Μεσσηνίας, για τη σπουδαία συμβολή τους στην διοργάνωση κι αυτών των άκρως επιτυχημένων αγώνων.

 Μάλιστα ο εκπρόσωπος του Free Diving Greece Σταύρος Καστρινάκης, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο πολύ σημαντικών αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας AIDA στην Καλαμάτα, του Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2015 και την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου 2015 και τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το τελευταία Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου 2015.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου