Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ

Φωτό: Παν. Μουστάκης

Οι Άνδρες του Ακρίτα … γεύθηκαν για πρώτη φορά τη νίκη!




ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ επτά αγωνιστικές για να γνωρίσει τη χαρά της νίκης ο Ακρίτας, που φέτος κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Α2 Εθνική Ανδρών. Στο Κλειστό γυμναστήριο της παραλίας, οι παίκτες του Γιώργου Κουλιέρη κατόρθωσαν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς (έστω και με απώλεια του ενός) από την πιο έμπειρη ομάδα της Ερυθραίας.
Αν και αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάνοντας πολύ εύκολα στο πρώτο σετ με 12-25, έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στο 27-25 για να ισοφαρίσουν στα σετ 1-1. Η Ερυθραία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα κάνοντας το 25-23 υπέρ της για να της «απαντήσει» παθιασμένα στο τέταρτο σετ ο Ακρίτας με 25-22 και 2-2 στα σετ. Τελικά οι παίκτες του Γιώργου Κουλιέρη κατόρθωσαν να κάμψουν όλες τις αντιστάσεις της Ερυθραίας φτάνοντας στο τάι μπρέικ όπου συμπληρώνοντας 2μιση ώρες αγώνες πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με 17-15 και 3-2σετ.
● Διαιτησία: Χανδρινός, Σαραβαλέκης
Τα σετ: 12-25, 27-25, 23-25, 25-22, 17-15
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τρουπάκης, Ζαχαρόπουλος, Θεοδώρου, Σαρδέλης, Βραχνάς, Κουλιέρης (λ)/ Καρούνος, Μπελογιαννέας, Μητρόπουλος, Πράττης.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χατζηπέρρος): Σπανός, Δανιάς, Τραπεζουντίδης, Κωστόπουλος Α., Χατζηγεωργίου, Αριστόπουλος, Βελούδης (λ) / Παπαδέας, Καραγιώργος, Κωστόπουλος Γ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου