Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Προπόνηση με την Εθνική Εφήβων - Παίδων σήμερα ο Φροίξος Κωτσάκης

Ο αθλητής... αποκάλυψη, και φέτος, της "Καλαμάτα '80" δεν είναι άλλος απο τον νεαρό ακραίο Φροίξο Κωτσάκη. Ο νεαρός πετοσφαιριστής των "Λύκων" αποτελεί το λαμπρό αύριο για το Μεσσηνιακό βόλεϊ, τόσο λόγω των ικανοτήτων του ως αθλητής, αλλά και ενός νέου ανθρώπου που διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τον κάνουν να ξεχωρίζει και συνάμα τον ωθούν απο το καλό στο καλύτερο... 
Ο 16χρονος πετοσφαιριστής έχει ...σταθερό ραντεβού με την Εθνική Εφήβων - Παίδων. όπου καλεσμένος για πολλοστή φορά απο τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αγγελόπουλο μετέχει σήμερα σε προπόνηση του γκρουπ Πελοποννήσου, στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρίου στις 18.15 (διάρκεια προπόνησης 18.30 – 20.00). Στην προπόνηση θα παραβρεθούν και οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί Σωτήρης Δρίκος, Νίκος Ζαλμάς. 
Μαζί με τον Φρίξο Κωτσάκη της ΑΟ "Καλαμάτα΄80" έχουν κληθεί οι εξής αθλητές: Δημοσθένης Λινάρδος (ΑΟ Θησέας Πατρών), Αλέξανδρος Ράπτης (ΑΕΠ Ολυμπιάς), Νικόλαος Πηλιοκάτερος (Α.Ο Πρέβεζας), Ανδρέας Κάββουρας (ΕΑ Πατρών), Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης (ΕΑ Πατρών), Άγγελος Γεωργίου (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου