Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

Άμεση αντικατάσταση κελύφους, 
διαχωριστικών ριντώ και 
ηλεκτρονικού πίνακα ζήτησε η «Επιτροπή Πίεσης»

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΩΝ


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ είχαν χθες τα μέλη της Επιτροπής Εκπροσώπων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. – Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Καλαμάτας, με τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, Νικόλαο Μπασακίδη, στο πλαίσιο μια ειλικρινής και εμπεριστατωμένης ανταλλαγής απόψεων στο καίριο ζήτημα λειτουργίας του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου  «Τέντα».
Με δεδομένο ότι η «Τέντα» αποτελεί το μοναδικό γήπεδο που μπορούν να διεξαχθούν αγώνες Καλαθοσφαίρισης Εθνικών Κατηγοριών, αλλά και διεθνών συναντήσεων, θα πρέπει άμεσα να γίνει η αντικατάσταση: του κελύφους, των διαχωριστικών ριντώ, του ηλεκτρονικού πίνακα και η μελέτη εγκατάστασης κλιματισμού, ενώ αποτελεί επιτακτική ανάγκη η κατασκευή δύο κλειστών προπονητηρίων.
Η συζήτηση βεβαίως επεκτάθηκε και στην προοπτική δημιουργίας νέων προπονητικών χώρων, τόσο ανοικτών, όσο και κλειστών (προπονητήρια), που είναι γεγονός πως το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης έχει άμεση ανάγκη.

Από τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Νικόλαο Μπασακίδη ζητήθηκε τέλος, μια νέα συνάντηση παρουσία και του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, για την εκ νέου συζήτηση όλων των ανωτέρω θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου