Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ «Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ξανά στα «μελανόλευκα» ο καλαματιανός
ακραίος αμυντικός Γιάννης Τσόπελας!


ΤΗΝ «μελανόλευκη» φανέλα φορά ξανά μετά από ενάμιση περίπου χρόνου σε Ζάκυνθο και Λαμία, ο Γιάννης Τσόπελας!
Ο ελεύθερος πια από την ομάδα της Λαμίας αμυντικός (δεξί μπακ) από τα τέλη ουσιαστικά του 2015, βρισκόταν στα πάτρια εδάφη καθόλη τη διάρκεια των εορτών και προπονήθηκε με την καλαματιανή ομάδα.
Παρότι αρχικά φαινόταν πως η συνεργασία δεν θα έπαιρνε σάρκα και οστά, εν τέλει ο Τσόπελας είπε το «ναι» υπογράφοντας ξανά στην ομάδα της πόλης μας.
Για την ιστορία να πούμε πως ο Τσόπελας το 2010 έφυγε από την ομάδα U20 του ΠΑΟΚ για να έλθει με ελεύθερη μεταγραφή στην «Καλαμάτα» στην οποία έμεινε μέχρι και τον Αύγουστο 2014, οπότε με ελεύθερη μεταγραφή μετέβη στον ΑΠΣ Ζάκυνθος για να παίξει μια σεζόν και τη επομένη να μεταπηδήσει στον ΠΑΣ Λαμία 1964 από τον οποίο έμεινε ελεύθερος αρχές του 2016 (ουσιαστικά από τον Δεκέμβριο του 2015).
Πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στα μετόπισθεν της «Καλαμάτας» ενός δυναμικού και κινητικού, γνώστη του ποδοσφαίρου, πέρυσι είχε μόλις μια εμφάνιση και με τη Λαμία στη Football League, ουκ ολίγες πρόπερσι στη Γ΄ Εθνική με Ζάκυνθο και παλαιότερα με «Καλαμάτα». Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο αφορά στην καταγωγή του παίκτη, καθώς είναι γέννημα θρέμμα καλαματιανός!
Ο Γιάννης Τσόπελας αποτελεί την δεύτερη επίσημη (δεδομένου πως ακόμη εκκρεμεί το δελτίο του Χατζηλιόντα) μεταγραφή της «Μαύρης Θύελλας» που αναμένει την υπογραφή, τις τυπικές λεπτομέρειες, για να δώσει τα χέρια με ένα ακόμη αμυντικό από ώρα σε ώρα!
Στο μεταξύ, επιστρέφοντας στο ντόπιο στοιχείο, αυτό φαίνεται να αυξάνεται με την σίγουρα θέση του Γιώργου Μουλιάτου στην ομάδα, που δεν αποκλείεται να έχει αρκετά ενεργό ρόλο. Το βλέμμα όμως του Λεωνίδα Μπίλη δεν σταματά σε αυτόν, αλλά κοιτάζει και προς άλλες κατευθύνσεις, προς άλλους ταλαντούχους μεσσήνιους ποδοσφαιριστές!
Που σημαίνει πως τίποτε δεν έχει τελειώσει αφού, όπως είπε χθες στη «Φ», ο κ. Μπίλης «Όλα είναι πιθανά!»
Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί ο Ηλίας Κουντάνης ο οποίος δηλώνει πλέον ελεύθερος για να βρει νέα ομάδα.

Προπόνηση το πρωί στο Ασπρόχωμα,φιλικό το απόγευμα στο «Γ. Λουκαρέας»

Στις προπονήσεις, παρά το τσουχτερό κρύο και τις βροχές, όλα βαίνουν καλώς. Άπαντες παρόντες, παράλληλα και κάποιοι παίκτες των οποίων αναμένονται οι υπογραφές ώστε και επίσημα να αποτελέσουν τα νέα μέλη της καλαματιανής ποδοσφαιρικής οικογένειας!
Σήμερα, η προετοιμασία συνεχίζεται το πρωί στο Ασπρόχωμα (8:30) και για το απόγευμα στις 6 μ.μ. στο δημοτικό γήπεδο «Γ. Λουκαρέα», έχει προγραμματιστεί να γίνει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Στα αγωνιστικά εν όψει του Βύζαντα Μεγάρων, αίτημα σκοπεύει να καταθέσει η ομάδα στην διοργανώτρια ΕΠΟ, προκειμένου να διεξαχθεί ο επερχόμενος αγώνας με τον Βύζαντα Μεγάρων, στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας κι όχι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος». Το αίτημα γίνεται με αφορμή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με εκείνον του δημοτικού σταδίου να είναι σε καλύτερη κατάσταση!


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου