Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ»

Σε κλίμα οικογενειακό έκοψαν η πίτα
του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΝΟ Καλαμάτας

ΣΤΟ «σπίτι» τους, δηλαδή στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου οι αθλήτριες, ο προπονητής Γιάννης Σκαρτσίλης και οι υπεύθυνοι του τμήματος τμήμα βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Μετά το τέλος της προπόνησης της ακαδημίας, τα μέλη της διοικούσας Κώστας Παπουτσής και Βασίλης Αλεξόπουλος και αρκετοί γονείς των νεαρών αθλητριών, έκοψαν την πίτα του τμήματος σε κλίμα ζεστό και προπαντός αισιόδοξο!
Ο Κώστας Παπουτσής, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, κατά το σύντομο λόγο του τόνισε πως και οι τρεις ομάδες του τμήματος (Γυναίκες, Κορασίδες και Παγκορασίδες) την περσινή χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ανέφερε ωστόσο πως μετά τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν το καλοκαίρι του 2014, το τμήμα βόλεϊ του ΝΟΚ έχει μπει πλέον σε άλλη εποχή… Αυτό βεβαίως οφείλεται κατά πολύ στη σωστή διαχείριση που ασκείται εδώ και δυο χρόνια από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Ν.Ο. Καλαμάτας, η οποία με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση αρκετών γονέων έχει καταφέρει να αναβαθμίσει το τμήμα!

Ήττα στην 8η στροφή του
πρωταθλήματος για τις γυναίκες
Στα αγωνιστικά, το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου, στο κλειστό της Παραλίας, η ομάδα γυναικών του Ν.Ο.Κ. αντιμετώπισε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής την ΓΕ Ναυπλίου, από την οποία έχασε με 3-0 σετ. παρά το ανταγωνιστικό πρόσωπο των αθλητριών του ΝΟΚ, η ΓΕΝ απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
● Τα σετ: 16-25,17-25,15-25.
ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καράμπελα Ε., Ρομπάκη, Γιακουμή, Καράμπελα Χ., Μαργέλη, Κοντογόνη, Τζώρτζη, (λ)/ Δημητροπούλου(λ), Νικολιτσέα, Μανιάτη, Γαλανοπούλου, Μυλωνά, Φλαούνα, Γαϊτανάρου.
ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: Αρμπερώρη, Κετρόϊ, Ασωνίτη, Κατσαρού, Χατζησοφρωνίου, Γεωργίου, Παπαγεωργίου(λ) /Αντότσι, Σπυρίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου