Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Έκοψαν πίτα ακαδημίες τζούνιορ, μέλη και φίλοι του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας

 ΕΥΧΕΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΚΡΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με πολλή βασιλόπιτα για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, παρουσία των τζούνιορ και μεγαλύτερων μελών και φίλων του.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τις ακαδημίες τζούνιορ, όπου ο τέως πρόεδρος της διοίκησης Γεράσιμος Κουνάδης (γαστρεντερολόγος) εξέφρασε την χαρά του που παρά τις δύσκολες συνθήκες οι Καλαματιανοί φαίνεται να έχουν αγκαλιάσει το άθλημα του τένις και συνεχίζουν και φέρνουν τα παιδιά τους να αθλούνται. Παράλληλα ο κ. Κουνάδης, ευχήθηκε στα παιδιά επιτυχίες για το νέο έτος τόσο στα μαθήματα όσο και στα γήπεδα!
Από τη μεριά του ο τεχνικός διευθυντής του Ομίλου, Χρήστος Χριστόπουλος, εγκωμίασε την προσπάθεια των αθλητών του Ο.Α.Κ. και συνεχάρη τους δυο αθλητές, Αγγελική Κουλουμπού και Παναγιώτη Καρελά, για τις διακρίσεις τους στα τουρνουά το 2015.
Συμβούλευσε επίσης, όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις και στα μαθήματα, και επισήμανε πως στο τένις χρειάζεται να έχουν επιμονή και υπομονή!
Αξιοσημείωτο το γεγονός πως όταν ρωτήθηκαν τα παιδιά αν θα χαιρόντουσαν να παίζουν και οι γονείς τους τένις για να μοιραστούν την χαρά του αθλήματος οικογενειακώς όλα μαζί με δυνατή φωνή φώναξαν «ΝΑΙ»!
Το φλουρί στην πίτα των τζούνιορ, έτυχε στην μικρότερη μαθήτρια τις ακαδημίας, την 5χρονη Κρίστυ. Ενώ στην κλήρωση που ακολούθησε η Κωνσταντίνα Κουβάτση κέρδισε μία εβδομάδα στο Kalamata Summer Tennis Camp!


Ευχές και δεσμεύσεις

Στην πίτα των «μεγάλων», την επομένη, Κυριακή 31 Ιανουαρίου, σε μια ζεστή εκδήλωση παρουσία εκτός των μελών και των φίλων του Ομίλου, το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης, εκπροσώπησε τον δήμαρχο κ. Νίκα, και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Νικόλαος Μπασακίδης. Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν μια προσφορά του Δημήτρη Λάμπου, εκ των ιδρυτών του Ομίλου και της εταιρίας "Αφοί Λάμπου".
Ο πρόεδρος του συλλόγου Διονύσης Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του δήμου για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη και τους φίλους του τένις υγεία. Δράττοντας της ευκαιρίας, αναφέρθηκε στο πολυαναμενόμενο επόμενο τουρνουά, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τέλη Φεβρουαρίου και θα είναι το 7ο στη σειρά τουρνουά επιπέδων, μία σειρά που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όταν ξεκίνησε πριν από 2,5 χρόνια.
Από τη μεριά του ο κ. Μπούχαλης συνεχάρη τους ανθρώπους του ομίλου για την προσπάθεια τους και εξήρε το γεγονός πως ο Ο.Α.Κ. είναι ένα σωματείο που διαχειρίζεται επιτυχώς το άθλημα και τις εγκαταστάσεις καλύπτοντας από μόνο του όλες τις ανάγκες λειτουργίας, ενώ ο κ. Μπασακίδης επισήμανε το γεγονός πως ο Όμιλος έχει συμβάλλει σημαντικά στην πανελλήνια προβολή της Καλαμάτας, μέσα από τα επιτυχημένα τουρνουά και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί και ευχήθηκε την συνέχιση της καλής πορείας που έχει χαράξει.

Τέλος, ο επίτιμος πρόεδρος του Ο.Α.Κ. και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Μακρής, τόνισε τον ρόλο του τένις σαν κάλλιστο τρόπο ζωής για μικρούς και μεγάλους και δεσμεύτηκε για την συνέχιση της προσπάθειας να γίνονται Πανελλαδικά αλλά και Διεθνή τουρνουά στην Καλαμάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου