Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ

Καλές εμφανίσεις και επιδόσεις στην ημερίδα
Ανδρών-Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων του ΣΕΓΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ «ΠΡΟΧΩΡΩ»

ΚΑΛΕΣ εμφανίσεις και επιδόσεις πέτυχαν οι αθλήτριες και αθλητές του Α.Ο. Ακρίτα στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιανουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) από τον ΣΕΓΑΣ.
Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις των καλαματιανών αθλητών και αθλητριών στην ημερίδα Ανδρών-Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων έχουν, ανά ημέρα, ως κάτωθι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 30.01.2016
Σφαιροβολία Κορασίδων:
15η θέση Χριστίνα Θεοδωροπούλου επίδοση: 8,20μ.
60μ. εμπ. Κορασίδων
14η θέση Κατερίνα Κουκούτση επίδοση: 11΄΄.66
400μ. γυναικών
25η θέση Εύα-Στεφάνια Πουλόπουλου-Ιτουλέσκου επίδοση: 78΄΄.24

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
50μ. μίνι αγοριών
16η θέση Αλέξανδρος Κικεντζής επίδοση: 8΄΄.20
19η θέση Σταύρος Μπάκας επίδοση: 8΄΄.25
50μ. μίνι κοριτσιών
64η θέση Βασιλική Παπαχριστοφίλου επίδοση: 9΄΄.16
60μ. Παμπαίδες Α΄
29η θέση Εμμανουήλ-Θεόδωρος Βενάρδης επίδοση: 8΄΄.96
60μ. Παγκορασίδες Β΄
79η θέση Χριστιάννα Μπίτσικα επίδοση: 9΄΄.77
60μ. εμπ.  Παγκορασίδες Β΄
21η θέση Γεωργία Παναγοπούλου επίδοση: 15΄΄.00
300μ. Παγκορασίδες Β΄
30η θέση Δήμητρα Παναγοπούλου επίδοση: 49΄΄.24
● Τους αθλητές συνόδευσαν ο Έφορος του τμήματος κλασικού αθλητικού του ΑΟ Ακρίτας, Πέτρος Παπαδόπουλος και οι προπονήτριες Σοφία Μπακατσάκη και Ευαγγελία Ντόλου.

Αξέχαστη εκπαιδευτικήεμπειρία στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Μια αξέχαστη και συνάμα εκπαιδευτική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικρές αθλήτριες και αθλητές του τμήματος κλασικού αθλητισμού του ΑΟ Ακρίτας, κατά την εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο, την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016.
Εκεί κάθε επισκέπτης είχε την δυνατότητα να εισέλθει στο Στάδιο και να περπατήσει μέσα σε αυτό, να ξεναγηθεί στους χώρους του και να γνωρίσει την ιστορία του, να τρέξει στον αγωνιστικό χώρο, να εξασκηθεί στην πετοσφαίριση και στην καλαθοσφαίριση, να εισέλθει στην ρωμαϊκή στοά, να φωτογραφηθεί και να επισκεφθεί την μόνιμη Έκθεση "Αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αφίσες και Δάδες από το 1896 έως σήμερα".
Τους αθλητές συνόδευσε ο Έφορος του Τμήματος Κλασικού Αθλητισμού Πέτρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι ξεναγήθηκαν κάνοντας χρήση του συστήματος αυτόματης ξενάγησης και είχαν  την δυνατότητα να ακούσουν ένα πλούσιο εκπαιδευτικό και πληροφοριακό υλικό για την μακραίωνη ιστορία του Σταδίου με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό τρόπο.
Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η διάδοση της αγάπης για τον αθλητισμό και ο σεβασμός του αθλητικού πνεύματος μεταξύ των νέων ανθρώπων.

 Συνεργασία με το Κέντρο
Εκπαίδευσης Δεξιοτήτων «Προχωρώ»

Συνεχίζοντας τις άοκνες προσπάθειές τους για την παροχή βελτιωμένων και προσεγμένων υπηρεσιών άθλησης, στο τμήμα κλασικού αθλητισμού του Ακρίτα, μια νέα συνεργασία γεννιέται…
Πρόκειται για την ένωση δυνάμεων με το Κέντρο Εκπαίδευσης Δεξιοτήτων «Προχωρώ», όπως ανακοινώθηκε προ 24ωρου από τους υπευθύνους του τμήματος.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μια καινούρια συνεργασία αναπτύσσει το τμήμα στίβου του Α.Ο Ακρίτας με το Κέντρο Εκπαίδευσης Δεξιοτήτων ΠΡΟΧΩΡΩ.
Αποτελεί μια καινοτόμα συνεργασία που θα συνεχιστεί με ποικίλες δράσεις στο μέλλον, με στόχο την καλύτερη και πιο ποιοτική ανάπτυξη δεξιοτήτων των μελών.

Συνεχίζουμε την απρόσκοπτη προσπάθεια με απώτερο σκοπό τη συνεχή εξέλιξη και βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου