Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Μαθήματα Motocross από τη ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. και τον πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή

ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΧ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

19 ΧΡΟΝΙΑ αγώνων και ο Παναγιώτης Κουζής έχει …αμέτρητα πρωταθλήματα στο ενεργητικό του! Δεν υπάρχει κατηγορία στην οποία δεν έχει στεφθεί πρωταθλητής και δεν έχει αφήσει την πινελιά του!
Πρόκειται για τον μοναδικό οδηγό στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει 13 πρωταθλήματα στο motocross, Παναγιώτη Κουζή!
Λίγα λόγια για τον πολυπρωταθλητή Ελλάδος – με καταγωγή από τη Μεσσήνη - που όσοι ασχολούνται με το άθλημα γνωρίζουν καλά ή και καλύτερα… Έναν νέο άνθρωπο, μόλις 27 χρόνων, ικανό να εμπνεύσει και τον πιο δύσπιστο πως το motocross έχει τη δική του μαγεία…
Ο Κουζής έχει στεφθεί πρωταθλητής με τέσσερις διαφορετικές εταιρίες μοτοσυκλετών. Μετρά όχι ένα, ούτε δυο, αλλά 13 πρωταθλήματα: δυο στην κατηγορία Mini, δυο στην κατηγορία Junior, δυο πρωταθλήματα στην κατηγορία MX2 και επτά πρωταθλήματα στην μεγάλη κατηγορία ΜΧ1. Ο Κουζής εκτός από ρεκόρ κερδισμένων πρωταθλημάτων, έχει κι ένα ακόμη, καθώς είναι ο μοναδικός έως τώρα αθλητής με σερί τριών σεζόν δίχως ήττα!
Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα αρκετές φορές στο παρελθόν, ενώ ιδιαίτερης αξίας και σημασίας ήταν η εμφάνισή του το 2014, για πρώτη φορά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP συμμετέχοντας στο 12ο γύρο του θεσμού στην πίστα Uddevalla της Σουηδίας, ενώ το 2015 έτρεξε σε τέσσερις αγώνες!
Κατά καιρούς έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και φυσικά την όλη εμπειρία, σε αγώνες Supermoto, Ταχύτητας ακόμη και Enduro.


Μαθήματα Motocross από τη
ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. και τον Παναγιώτη Κουζή

Ο κορυφαίος οδηγός motocross στην Ελλάδα και πριν από λίγα μόλις χρόνια ο νεότερος πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας (ΜΧ1) στην ιστορία του αθλήματος, έχει κατακτήσει όχι ένα αλλά 13 πρωταθλήματα Ελλάδος, είναι ο καλεσμένος του Αθλητικού Σωματείου Λέσχης Μοτοσικλετιστών Καλαμάτας (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ) στο σχολείο Motocross που διοργανώνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στην πίστα ΜΧ στο Αθλητικό Πάρκο Καλαμάτας…
«Δεν αποτέλεσε έμπνευση κάποιας στιγμής, αντιθέτως ήταν ένα αίτημα των αθλητών μας στο οποίο ανταποκρινόμαστε ως οφείλαμε», δήλωσε στη «Φ» ο πρόεδρος της ΛΕΜΟΚΑ Παναγιώτης Πατσιλίβας και συνέχισε: «Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μάθουν όλοι να οδηγούν ασφαλέστερα και πιο σωστά στην νέα αυτή πίστα. Απευθύνεται προπαντός σε αρχάριους.»
Μια μοναδική ευκαιρία που προσφέρει σε αυριανούς αναβάτες και επίδοξους πρωταθλητές το αθλητικό σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. μέσα από μαθήματα που γίνουν ανά εμπειρικά γκρουπ.
Ειδικότερα, θα υπάρξει τμήμα αρχάριων και τμήμα προχωρημένων αναβατών (δυο γκρουπ). Τα θεωρητικά μαθήματα έχουν ώρα έναρξης στις 10 π.μ. και αμέσως μετά θα ακολουθούσουν τα πρακτικά μαθήματα.
Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής ανέρχονται στις 25 τόσο από την Καλαμάτα, όσο και από Πύργο, Τρίπολη, Σπάρτη και Αθήνα κι ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί.
Για συμμετοχές και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6977 620497.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου