Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρωταθλήτρια Παίδων 2016 η αθλήτρια
του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας Μελίνα Πεϊμανίδη!

ΜΕΛΙΝΑ Πειμανίδη και Acapulca βρέθηκαν στην κορυφή της Ελλάδας αναδεικνύοντας τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, Πρωταθλητή της κατηγορίας Παίδων για το 2016!!!
Η πολυβραβευμένη νεαρή ιππέας και μια από τις λαμπρότερες παρουσίες στον χώρο της ιππασίας Μελίνα Πεϊμανίδη με τον ίππο «Acapulca», το καινούριο της άλογο το οποίο ιππεύει μόλις 6 μήνες, κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε πλήθος καταξιωμένων παίδων αθλητών και των ίππων τους σε μια σειρά αγωνισμάτων (4 γύρων) που διήρκεσαν 3 ημέρες και τελικά να ανεβούν στο υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου!
Η χαρά σε ολάκερο τον καλαματιανό Όμιλο είναι μεγάλη, καθώς πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση, την οποία ο ΙΠΠΟΚ λαμβάνει για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία του!
Στα του πρωταθλήματος, το Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων έγινε 1 με 5 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο (ΟΚΙΜ) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας όπου τον Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας εκπροσώπησε φέτος η Μελίνα Πεϊμανίδη με τα δυο της άλογα By Chance και Acapulca.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα των τεσσάρων γύρων είναι τα κάτωθι:
● ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/6/2016 - 1ος Γύρος - Ύψος Εμποδίων 1.15μ
Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, κερδίζοντας έτσι την 3η θέση και μια πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα με τον ίππο By Chance!
● ΣΑΒΒΑΤΟ 4/6/2016 - 2ος-3ος Γύρος - Ύψος Εμποδίων 1.20μ
Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Αcapulca, κερδίζοντας έτσι την 1η θέση καθώς και μια πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα με τον ίππο By Chance!
● ΚΥΡΙΑΚΗ 5/6/2016 - 4ος Γύρος - Ύψος εμποδίων 1.25μ
Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και τον By Chance και μια ακόμη πολύ καλή διαδρομή με την «Αcapulca», που με μια μόνο ρήψη και με το σύνολο της βαθμολογίας από τους προηγούμενους γύρους πέρασαν στην κορυφή, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του Πρωταθλητή Κατηγορίας Παίδων 2016!

«Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συγχαίρει την αθλήτριά του και την οικογένεια της για τις συνεχείς επιτυχίες της και σε αυτή την αγωνιστική περίοδο. Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον Ντέμη Ντάλλη, προπονητή της Μελίνας στην Αθήνα και τον ιπποκόμο Arben Ziou για την σημαντική συμβολή τους στην εξαιρετικά επιτυχή συμμετοχή της Μελίνας Πεϊμανίδη στο Πρωτάθλημα» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας την οποία υπογράφει ο πρόεδρος, Γεώργιος Δρούγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου