Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΕΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΖΑΛΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΚΛΙΜΑΚΙΑΚΟ ΑΓΟΡΙΩΝ 2016

Ο Σπύρος Χανδρινός του Α.Ο «Καλαμάτας 80»
με την Προεθνική Παμπαίδων 2016 στο Βαλκανικό!

ΕΝΑΣ καλαματιανός στις επιλογές Ζαλμά, Γιαμακίδη και Μούχλια στο Διακλιμακιακό Αγοριών 2016! Ο νεαρός «λύκος», Σπύρος Χανδρινός, του Α.Ο «Καλαμάτας 80», μετά τη λήξη του Διακλιμακιακού επιλέχθηκε μαζί με 15 ακόμη πετοσφαιριστές στην Προεθνική Παμπαίδων, ενόψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ivanjica της Σερβίας το διάστημα 3 με 7 Αυγούστου 2016.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη φάση των προπονήσεων του Διακλιμακιακού στο Μουζάκι είχαν επιλεγεί να συμμετέχουν δυο ακόμη αθλητές του καλαματιανού σωματείου, οι Παναγιώτης Βλάσσης και Δημήτριος Βραχάτης, μόνον όμως ο Σπύρος Χανδρινός επελέγη για την 16 των αθλητών που θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους, στο σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή, Άρη Γιαμακίδη, και του συνεργάτη του Νίκου Μούχλια, εν όψει του Βαλκανικού.
Οι 16 αθλητές που επιλέγηκαν είναι οι κάτωθι:
Α.Ο «Καλαμάτας 80»: Χανδρινός Σπυρίδων
Π.Α.Ο: Ανδρεόπουλος Χαράλαμπος
Ε.Α Λάρισας: Δορδοκίδης Θεόδωρος
Πανερυθραϊκός: Δοροβάτας Ευάγγελος
ΜΓΣ εθνικός Αλεξανδρούπολης: Κεσεσίδης Αθανάσιος
Πιερικός: Κουτσόγιαννος Κωνσταντίνος
Α.Ο Ορεστιάδας: Μποζίδης Παναγιώτης, Κανταρίδης Αθανάσιος
Α.Σ.Α Έβρος Σουφλίου: Αλεξούδης Ιάσονας Παπαδημητρίου Χαράλαμπος, Μούχλιας Δημήτριος.
Ίκαρος Έδεσσας: Ρέτζιος Φώτης
Γ.Ε Ηρακλείου: Σταυρόπουλος Δημήτρης
ΦΟΚ Χίου: Στείρος Θεόδωρος
ΟΣΦΠ ολυμπιακός: Στράτος Αποστόλης
Α.Ο.Ν.Σ Μίλων: Χακκάς Σπυρίδων
● Θυμίζουμε ότι επικεφαλής του Διακλιμακιακού είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Ζαλμάς ενώ στη διαδικασία συμμετείχαν ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Δρίκος και οι Ομοσπονδιακοί Σωκράτης Τζιουμάκας και Άρης Γιαμακίδης.

Επίσης, συμμετείχαν οι προπονητές Mούχλιας Νίκος (Θράκη-Αν. Μακεδονία), Xριστοφορίδης Τάκης (Μακεδονία), Μακρής Χρήστος (Κεντρική Ελλάδα), Λύκος Γιάννης (Χίος), Mανωλάκης Μανώλης (Κρήτη), Γεράνιος Σταύρος (Πελοπόννησος), Mολυβάς Κώστας (Αθήνα-Αν. Αττική), Kυριακού Φώτης (Αθήνα-Αν. αττική), Kυριακάκης Σπύρος (Δυτ. Αττική-Πειραιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου