Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH RACKET

46 αθλητές και αθλήτριες και περισσότερα 
από 40 παιχνίδια στον χώρο 
του «Ipanema Beach Bar»



46 αθλητές και αθλήτριες και περισσότερα από 40 παιχνίδια φιλοξενήθηκαν στον χώρο του «Ipanema Beach Bar», όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε το διήμερο Δοκιμαστικό Τουρνουά Ξυλορακέτας (beach racket), που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος «Τρίτων Καλαμάτας».
Την εκδήλωση του τοπικού συλλόγου ξυλορακέτας στήριξαν με την παρουσία ομάδων και αθλητών /τριων, οι σύλλογοι ξυλορακέτας από την Κυπαρισσίας, τα Κρέστενα, την Τρίπολη και το «Pasarellas Club» από την Αθήνα.
Οι πολυάριθμες συμμετοχές ανέβασαν και τον αριθμό των αγώνων, καθώς πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 40 παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες. Μάλιστα υπήρξε και κατηγορία παίδων, χάρη στη συμμετοχή δυο παικτών από την πολλά υποσχόμενη ακαδημία του συλλόγου της Κυπαρισσίας!
Η θερμοκρασία μπορεί να ήταν σύμμαχος όχι όμως και ο αέρας που ταλαιπώρησε τις περισσότερες ομάδες. Οι αγώνες και τις δυο ημέρες του Τουρνουά ξεκινούσαν στις 11 το πρωί και ολοκληρώνονταν περίπου στις 7 το απόγευμα.

Σημαντικό το γεγονός ότι επρόκειτο για μια πρώτη ανεπίσημη /δοκιμαστική διοργάνωση, τύπου Open, η οποία κατάφερε να δώσει την ευκαιρία σε πολλούς και έμπειρους αθλητές να αγωνιστούν μετά το πέρας των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Παράλληλα, όμως έδωσε την ευκαιρία και σε όλους όσοι θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους για πρώτη φορά. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που δεν υπήρξαν νικητές στις κατηγορίες.
Παρουσίες που ξεχώρισαν προήλθαν από τις έμπειρες ομάδες της Κυπαρισσίας, στις τετράδες και δυάδες των Ανδρών, της ομάδας από τα Κρέστενας στις τετράδες των ανδρών, καθώς επίσης και της ομάδας της Καλαμάτας στις μικτές τετράδες και δυάδες. Πολύ καλή παρουσία είχαν επίσης στις μικτές δυάδες αθλητές και αθλήτριες από την Στούπα.
Ιδιαίτερης αναφοράς χρίζουν οι δέκα αθλητές και αθλήτριες από τον σύλλογο της Τρίπολης που συμμετείχαν στο Δοκιμαστικό Τουρνουά  της Καλαμάτας, και παρότι έρχονται από μια πόλη που δεν έχει θάλασσα ο σύλλογος τους είναι αρκετά ενεργός!


Ευχαριστίες

«Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου «ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» ευχαριστούν πολύ όλους όσοι βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση, κι όλους όσοι έλαβαν μέρος. Σκοπός του Δ.Σ. είναι να συνεχιστούν αυτές οι εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον και όταν ετοιμαστεί το γήπεδο του συλλόγου, να διοργανώσει επίσημους Πανελλήνιους αγώνες σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Ξ  (Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας», αναφέρει η ανακοίνωση του τοπικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου