Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

«ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗ ΘΟΥΡΙΑ» ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα
από τη νίκη σήμερα με Πεταλίδι



Το 2-1 με την Θουρία δεν έχει «κάτσει καλά» στους ανθρώπους του Χανδριναϊκού με τον προπονητή της ομάδας να το χαρακτηρίζει νέτα σκέτα… άδικο!
«Το αποτέλεσμα ήταν άδικο για τους ποδοσφαιριστές και περισσότερο την ομάδα μας, γιατί είχαμε καλή απόδοση και χάθηκε στα σημεία, λόγω της αποβολής του Κατσιγιάννη στο 60!» είπε ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως η πλάστιγγα, αριθμητικά, ωφέλησε την ομάδα του Πανθουριακού δίνοντάς του τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ποδοσφαίρου. Ενώ για την ομάδα του Χανδριναϊκού αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, έχει προηγηθεί αυτή της πρεμιέρας με την Ομόνοιας, ενώ στο ματς με την Άμφεια αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

«Δεν υπάρχει άλλο
αποτέλεσμα από τη νίκη!»
Η συνέχεια όμως έρχεται και μάλιστα γρήγορα, με την ομάδα του κ. Βλαχόγιαννη να αντιμετωπίζει σήμερα στην έδρα της τον Απόλλωνα Πεταλιδίου για την εμβόλιμη 2η αγωνιστική.
«Κρατάμε την εμφάνιση από το ματς με την Θουρία και άμεσα κοιτάμε μπροστά» είπε χθες στη «Φ» και επισημαίνει πως «…δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα το έχουν καταλάβει όλοι οι ποδοσφαιριστές μου αυτό!».
Η ομάδα του Χανδριναϊκού θα παραταχθεί κομπλέ στο σημερινό παιχνίδι στη Μεθώνη, κόντρα στο Πεταλίδι με μοναδικό απόντα βεβαίως τον τιμωρημένο της Κυριακάτικης αναμέτρησης, Διονύση Κατσιγιάννη.

Σίσσυ Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου