Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το καλωσόρισμα του Παναγόπουλου,το «αντίο» του Παπαγεωργίου

ΤΑ ΗΝΙΑ στον κυπαρισσίο προπονητή Τάκη Παναγόπουλο, δίνει για μια ακόμη φορά η ομάδα του ΑΟ Κυπαρισσίας, που τη νέα χρονιά φαίνεται και πάλι διατεθειμένη να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα.
Μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Δανίκα, η ομάδα της Κυπαρισσίας φέρνει ξανά στον πάγκο το γνώριμο πρόσωπο του Τάκη Παναγόπουλου που έχει συνεργαστεί ξανά με τον σύλλογο στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, έχοντας αφήσει φεύγοντας εξαιρετικά δείγματα «γραφής».
Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Κυπαρισσίας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του σωματείου μας με τον τεχνικό Τάκη Παναγοπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2016-17.
Τα μέλη του Δ.Σ, τα μέλη του σωματείου και όλοι οι φίλαθλοι του ΑΟΚ καλωσορίζουν τον κυπαρίσσιο τεχνικό και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του.»

Το αντίο του Παπαγεωργίου
Από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media αποχαιρετά την ομάδα της Κυπαρισσίας ο ικανός ποδοσφαιριστής Χρήστος Παπαγεωργίου. Η απόφασή του να φύγει οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους και δεν ήταν προϊόν επιλογής. Η λύπη του αρκετά μεγάλη, αφού η συνεργασία του τα τελευταία δυο χρόνια με την ομάδα του ΑΟΚ ήταν εξαιρετική και φαίνεται από όσα γράφει ο ίδιος για την αποχώρησή του:
«Με δάκρυα στα μάτια… Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από μια εξαιρετική ομάδα τον ΑΟΚ Κυπαρισσίας…
Ειλικρινά είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα αλλά για επαγγελματικούς λόγους έπρεπε να πάρω αυτή την δύσκολη απόφαση.
ΑΟΚΑΡΑ μου είσαι και θα μείνεις πάντα μέσα στη καρδιά μου...
Ευχαριστώ όλη τη πόλη της Κυπαρισσίας ( συμπαίκτες, διοίκηση, φιλάθλους ) που με αγκάλιασαν και με αγάπησαν σαν δικό τους παιδί. Σας ευχαριστώ για όλα!
ΑΟΚΑΡΑ μαζί σου έζησα μοναδικές στιγμές .θα είσαι πάντα μέσα στ καρδιά μου ..Σας εύχομαι κάθε επιτυχία και ό,τι καλύτερο ομάδες σαν τον ΑΟΚ είναι λίγες και πάνω απ’ όλα ένα υγιές σωματείο.

Τέτοιες ομάδες πρέπει να τις προστατεύουμε και να τις προσέχουμε, όχι να τις πολεμάμε. ...ΑΟΚΑΡΑ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου