Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

MESSINIA Athletic Club
Σάρκα και οστά για το νέο φίλαθλο
σωματείο «MESSINIA Athletic Club»

ΕΝΑΣ νέος Σύλλογος ξεκινά με όραμα, στόχους και προπαντός αγάπη για την πετοσφαίριση (τμήμα με το οποίο αρχίζει τη λειτουργία του), έλαβε προ ημερών σάρκα και οστά! Το όνομα αυτού «"Μεσσηνία" Αθλητικός Σύλλογος», με έδρα τη Καλαμάτα και σκοπό την συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του για την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες!
Ο Σύλλογος ξεκινά τη δράση του σε αναπτυξιακό επίπεδο με το άθλημα της πετοσφαίρισης και ήδη έχει αναδείξει 7μελή προσωρινή διοίκηση, πρόεδρος της οποίας είναι ο δικηγόρος Νίκος Ξεροβάσιλας, ενώ σύντομα πρόκειται να προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ.
Υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο γνωστός, πολυνίκης αθλητής και διακεκριμένος και έμπειρος προπονητής πετοσφαίρισης με πορεία τόσο στα ανδρικά όσο και στα γυναικεία πρωταθλήματα, Βασίλης Ξεροβάσιλας.
«Πάντα το σκεπτόμουν! Η όλη ιστορία ξεκίνησε με τη σκέψη να δημιουργήσουμε μια οικογένεια, μια «κυψέλη». Να κάνουμε ένα δικό μας παρεϊστικο γεμάτο διάθεση σωματείο και να μεταδώσουμε τη γνώση στα παιδιά της πόλης μας, ώστε όσα το επιθυμούν να μάθουν να παίζουν βόλεϊ» μας είπε ο Βασίλης Ξεροβάσιλας και συνέχισε: «Με βάση αυτό ξεκινήσαμε, κι επειδή κάποια στιγμή αναγκαστικά θα γυρίσουμε στον … «τόπο του εγκλήματος» (αναφερόμενος στον εαυτό του και την μελλοντική επιστροφή του στην πόλη μας) θελήσαμε να το ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Απευθυνόμαστε σε όλους, είτε άνεργους γονείς, είτε συμπολίτες μας με χαμηλό εισόδημα, παιδιά τρίτεκνων / πολύτεκνων οικογενειών, σε όλους! Άλλωστε στόχος μας είναι να μάθουμε στα παιδιά να παίζουν και να αγαπούν, όπως κι εμείς, το άθλημα της πετοσφαίρισης.»
Η δράση του σωματείο ξεκινά το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Πολυκλαδικού (ώρες προπόνησης των Ακαδημιών 13:00 - 14:00).

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ:
● ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Λυκούργου 9) - Τηλέφωνο: 27210 26999
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Από 11 π.μ. έως 13:00
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:30 - 20:30
● Από Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο Γήπεδο Πολυκλαδικού (ώρες προπόνησης των Ακαδημιών: 13:00 - 14:00)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
Η εφ' άπαξ Εγγραφή στο "Messinia Athletic Club" είναι 15 ευρώ / αθλητή
Η μηνιαία Συνδρομή διακρίνεται ως εξής:
● Μηνιαία Συνδρομή (πλην των παρακάτω εξαιρέσεων) 15 ευρώ / αθλητή
● Παιδιά Ανέργων Γονέων ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ (προσκομίζεται σχετική Κάρτα Ανεργίας των δύο γονέων)
● Παιδιά οικογενειών με Ετήσιο Οικογενειακό Εισόδημα έως 5.500 ευρώ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ (προσκομίζεται Πρωτότυπο Εκκαθαριστικό Σημείωμα Δ.Ο.Υ. του τελευταίου φορολογικού έτους)

● Παιδιά Τρίτεκνων / Πολύτεκνων Οικογενειών: Μηνιαία Συνδρομή για το πρώτο παιδί - 10 ευρώ, για το δεύτερο παιδί 5 ευρώ και ΔΩΡΕΑΝ για τα υπόλοιπα (προσκομίζεται σχετική Σχετικό Επίσημο Αποδεικτικό Τριτεκνίας ή Πολυτεκνίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου