Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Ελπίδα για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο 
ο ταλαντούχος Φώτης Νικολακόπουλος

ΕΙΝΑΙ αλήθεια ότι τα πραγματικά ταλέντα δεν αξιοποιούνται όσο θα έπρεπε στην χώρα μας, ιδίως όταν έχουμε νέους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει την αξία τους.
Ξεχωριστό παράδειγμα αποτελεί ο νεαρός 17χρονος παίκτης της Εράνης Φιλιατρών Φώτης Νικολακόπουλος.
Ο νεαρός παίκτης που έχει συγγένεια με την οικογένεια Νίκου Λυμπερόπουλου αγωνίζεται επάξια τα τελευταία χρόνια στην Εράνη ενώ πέρσι τον είδαμε στον Παπαφλέσσα Χώρας.
Στο πρόσφατο παιχνίδι με την ομάδα της «Καλαμάτας» αγωνίστηκε επάξια, όπως και στο παρελθόν όταν στα τελευταία λεπτά τον αντικατέστησε ο επίσης ταλαντούχος νεαρός Άντυ Χότι.


Ο Φώτης Νικολακόπουλος ολοκληρώνει τις σπουδές του στο τομέα Πληροφορικής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας όπου έχει αγωνιστεί στο σχολικό Πρωτάθλημα, ενώ συμμετείχε άριστα στον αγώνα της Δευτέρας με την Εράνη και την ομάδα του ΠΣΑΠ που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, όπου συνομίλησε με κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως βλέπετε και στην άνω φωτογραφία, με τον νεαρό Φώτη να βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Καραγκούνη.
Αν μη τι άλλο έχει λαμπρό μέλλον στο ποδόσφαιρο με τους Φιλιατρινούς και τους συντοπίτες του από τους Χριστιάνους …να πίνουν νερό στο όνομά του!
Κυρίως, όμως, γιατί δείχνει ότι τα Φιλιατρά είναι όντως η ποδοσφαιρομάνα της Τριφυλίας με μεγάλους παίκτες που έχουν βγει από την περιοχή…


ΓΙΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου