Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΠΥΛΟΥ

Επέστρεψε στη Σαντορίνη
ο Γιάννης Αγοραστός!

Συμφωνία σε όλα τα επίπεδα επήλθε μεταξύ Πανθηραϊκού και Γιάννη Αγοραστού. Ο σύλλογος της Σαντορίνης τα βρήκε σε όλα με τον 22χρονο αμυντικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια!
Ο Αγοραστός έμεινε ελεύθερος από τον Τσικλητήρα Πύλου όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και επιστρέφει στον Πανθηραϊκό, με τον οποίο είχε κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Ο Γιάννης Αγοραστός την περσινή σεζόν αποτέλεσε κομμάτι της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ και στη συνέχεια κέρδισε την άνοδο στη Γ Εθνική, ωστόσο δεν ανανέωσε τη συνεργασία του και στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ο 22χρονος στόπερ φορούσε τη φανέλα του Τσικλητήρα Πύλου, με τον οποίο συμμετέχει στο 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Ο υψηλόσωμος παίκτης συμμετέχει κανονικά από χθες στις προπονήσεις της ομάδας του νησιού και εκτός απρόοπτου, την προσεχή Κυριακή θα τεθεί στη διάθεση του Μανώλη Παπαματθαιάκη για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Προοδευτική.
Σύμφωνα με το «stoplekto», αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου της Σαντορίνης, καθώς προηγήθηκε η απόκτηση του γκολκίπερ Νίκου Μπαμπανιώτη, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου