Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ

Για την πρωτιά οι Νέοι
για ένα θετικό φινάλε οι Παίδες


Τελεία με τρόπο ευχάριστο θέλουν να βάλουν σήμερα οι Παίδες και οι Νέοι της Μεσσηνίας στις υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα  πρωταθλήματα των Μικτών Ενώσεων.
Σήμερα θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων με τους Νέους και τους Παίδες της Μεσσηνίας να υποδέχονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στον Κορδία τις αντίστοιχες ομάδες της Αρκαδίας.

Οι Νέοι
Οι Νέοι εφόσον κερδίσουν σήμερα, τότε εξασφαλίζουν την πρωτιά του Ομίλου, αφού έχουν ένα βαθμό περισσότερο από την Αργολίδα, η οποία έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις αφού σήμερα έχει το προγραμματισμένο της ρεπό! Έτσι τους δίδεται η ευκαιρία για καθαρή «πρωτιά»!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Μεσσηνίας         14-2 17
2. ΕΠΣ Αργολίδας         18-14 16
3. ΕΠΣ Κορινθίας 13-7  11
4. ΕΠΣ Λακωνίας          13-12 7
5. ΕΠΣ Αρκαδίας 6-29 0
● Στις 3 μ.μ. στο Ενωσιακό της ΕΠΣΜ θα κάνει σέντρα το ματς των Νέων Μεσσηνίας – Αρκαδίας με διαιτητές τους Νικόλαο Τουρλομούση, Νικόλαο Γκούμα και Ιωάννη Λουκά του ΣΔΠ Μεσσηνίας.
Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, που θα γίνει την ίδια ώρα στο γηπ. Συνοικισμού Κορίνθου, ανάμεσα στις μικτές ομάδες Κορίνθου και Λακωνίας διαιτητές θα είναι οι Παν. Κακρίδης, Ιωαν. Ρούτσης και Γερ. Μπαρτζής από την Κόρινθο.

Οι Παίδες
Οι Μεσσήνιοι Παίδες βρίσκονται στην 4η θέση και με πιθανή νίκη σήμερα θα περάσουν βαθμολογικά την Αρκαδία!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΕΠΣ Αργολίδας         16-10          15
2. ΕΠΣ Λακωνίας          8-9    11
3. ΕΠΣ Αρκαδίας           17-15 10
4. ΕΠΣ Μεσσηνίας         10-10         8
5. ΕΠΣ Κορινθίας          11-18          6
● Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής των Παίδων έχει ώρα έναρξης στη 1 το μεσημέρι και διαιτητές ορίστηκαν οι Νικόλαος Γκούμας, Νικόλαος Τουρλομούσης και Ιωάννης Λουκάς της ΕΠΣ Μεσσηνίας.
Στο έτερο ματς του πρωταθλήματος Παίδων ανάμεσα στις Μικτές ομάδες Κορινθίας και Λακωνίας, διαιτητές θα είναι οι Ιωαν. Ρούτσης, Παν. Κακρίδης και Γερ. Μπαρτζής από την Κόρινθο.

Οι αποστολές των
μεσσηνιακών ομάδων
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Νικολόπουλος, Χαραλαμόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαθεοδώρου, Γιάννης, Εξαρχάκος, Αλεξόπουλος, Λάγιος, Ψωμαράς, Αλεξανδρόπουλος, Βέλμαχος, Δρογγίτης, Μάλαμας, Ζαγαρέλος, Βασλαμάκης, Δούβας, Μαντής, Κοστρίβας.
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Σαρδέλης, Γεωργουλάκος, Συρμπόπουλος, Αθανασόπουλος, Ψυχογιάννης, Πετράκος, Παπαθοεδωρίδης, Πετρόπουλος, Μαλαπάνης, Κλάδης, Κάππος, Πανταζής, Μανουσόπουλος, Μπαζίγος, Αντεμάι, Βασιλειάδης, Καραχάλιος, Σουλαντίκας.


Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου