Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«ΠΕΤΑΞΕ»… ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ!

Έμεινε στο 1-1 με την Βάρδα και στο +2 από την ζώνη


Σημαντικούς βαθμούς …«πέταξε» -κυριολεκτικά - ο Μεσσηνιακός την περασμένη Κυριακή, μένοντας στο 1-1 με την Βάρδα και στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Τσουλάκο στο 44΄, όμως ισοφαρίστηκαν στο 71ο λεπτό και στην συνέχεια έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να περάσουν μπροστά στο σκορ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε «νωθρά» για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να διασπάσουν την δυνατή άμυνα της Βάρδας. Μετά από αρκετές απειλητικές φάσεις, ο Μεσσηνιακός κατάφερε να σκοράρει στο 44΄ με τον Τσουλάκο να βάζει την προβολή μετά από σουτ του Μπεγέτη.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έχασαν μια σημαντική ευκαιρία στο 60΄ με τον Ταχματζίδη και 10 λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκαν από σουτ του Πολίτη εντός περιοχής.
Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 80΄ ο Βιτάλι δεν ευστόχησε με κεφαλιά από ευνοϊκή θέση, ενώ στο 86΄ ο Χελάς αστόχησε σε τετ α τετ με τον Θωμά. Δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Τσουλάκου κατέληξε λίγο άουτ και σε εκείνο το σημείο το ματς ουσιαστικά έληξε.
● Διαιτησία: Αντωνίου, Χαρίτος, Δόσης Συνδ. Αθηνών
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Κυριακόπουλος, Νινιός, Μπαστακός, Μπιμπίρης, Δασκαλάκης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Ταχματζίδης (90΄ Μερκούρης), Χελάς, Τσουλάκος, Βιτάλι (88΄ Σπανός).
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Θωμάς, Πολίτης, Τσολόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ντεντόπουλος, Καραχάλιος, Βραχνής (63΄ Παναγόπουλος), Τσουκαλάς, Γ. Πολίτης (88΄ Βέρρας), Ανδριέλος, Γραμματικόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου