Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Ο 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ

Νέο «αίμα» στη Μ.Ο. Motocross


Νέο «αίμα» στη Μεσσηνιακή Ομάδα Motocross. Στους κόλπους της Μ.Ο.Μ. εντάχθηκε ο 22χρονος Κωνσταντίνος Ανεστόπουλος. Ένας πρωτάρης με πολύ ταλέντο και λαμπρό μέλλον!
Ο Κωνσταντίνος Ανεστόπουλος θα δουλέψει το επόμενο χρονικό διάστημα υπό την επίβλεψη των έμπειρων οδηγών της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross. Μάλιστα άπαντες στην ομάδα ποντάρουν πάνω του να αποτελέσει ένα ακόμη λαμπρό αστέρι για τον Μεσσηνιακό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.
Οι προπονήσεις του ο 22χρονου μοτοσικλετιστή αρχίζουν και μάλιστα σε εντατικό ρυθμό αφού μετά το καλοκαίρι θα δώσει τις πρώτες «εξετάσεις», θα αγωνιστεί δηλαδή για πρώτη φορά με τα χρώματα της Μ.Ο.Μ.» σε αγώνες open αρχαρίων.

Ακυρώθηκε ο 2ος αγώνα
πρωταθλήματος motocross Ν. Ελλάδος
Εν τω μεταξύ η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. ανακοίνωσε την ακύρωση του 2ου αγώνα πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος - Motocross Κύπελλο Νότιου Ελλάδος που επρόκειτο να γίνει στο Αίγιο,  ελέω νέου νόμου που αφορά στην χορήγηση αδειών στις πίστες.
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας: «Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοίνωση την ματαίωση της διοργάνωσης του 2ου αγώνα motocross ΠΡΩΤ. ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δυστυχώς η έκδοση ενός νέου νόμου ως προς την χορήγηση της άδειας για την λειτουργία της πίστας και η ολιγωρία της ομοσπονδίας στην βοήθεια που της ζητήθηκε για την λύση του ζητήματος μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση.
Ήταν κάτι απρόσμενο για την λέσχη μας και λυπόμαστε πολύ καθώς μετά από χρονιά άψογων διοργανώσεων και η προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου να έχει τελείωση να φτάνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Οφείλουμε επίσης να ζητήσουμε συγγνώμη από τους δεκάδες φίλους που ήρθαν για προπόνηση με σκοπό να είναι έτοιμοι για τον αγώνα.»

Το βλέμμα στη
Μεγαλόπολη στρέφει ο Σπύρης
Εκεί τη Μεσσηνιακή Ομάδα Μοtοcross θα εκπροσωπούσε ο Γιώργος Σπύρης. Ο Μεσσήνιος αναβάτης αν και είχε βρεθεί για λίγο καιρό εκτός χώρου λόγω της κλοπής δυο μηχανών πελατών του καταστήματος το «Block Pass Spiris» το οποίο διατηρεί στην Καλαμάτα έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση χάρη στο αίσιο τέλος που είχε η εν λόγω περιπέτεια, μετά την ανάκτηση των δυο μηχανών.
Ο αγώνας του Αιγίου θα ήταν τρόπον τινά ένα come back, βεβαίως η ματαίωση του, προσφέρει στον Σπύρη την ευκαιρία για ακόμη καλύτερη προετοιμασία, ο οποίος πλέον στρέφει το βλέμμα του στη Μεγαλόπολη, σε έναν αγώνα που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών!
Εκεί ο Μεσσήνιος αναβάτης στοχεύει σε μια δυνατή παρουσία και εξίσου καλό πλασάρισμα.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου