Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Εγκληματική ομάδα τσιγγάνων
πούλαγε ηρωίνη στη Μεσσηνία!

ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ● ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ




ΕΥΡΕΙΑ αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, κατά την οποία συνελήφθησαν πέντε Ελληνες τσιγγάνοι, τέσσερεις άνδρες ηλικίας 24, 32, 58 και 61 ετών αντίστοιχα, καθώς και μία 60χρονη, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας διακίνησης ηρωίνης.
Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας και Μεσσηνίας και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ
ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Κατά την επιχείρηση, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ηρωίνης, βάρους 871,10 γραμμαρίων.
Δύο ζυγαριές ακριβείας.
Το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ.
Κινητό τηλέφωνο.
Αντικείμενα που σχετίζονται με την συσκευασία- διακίνηση των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή-συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική ομάδα.
ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ
ΕΚΛΕΨΕ
ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
Για την διάρρηξη δύο Ιερών Ναών και αφαίρεση χρημάτων κατηγορείται 31χρονος Μαροκινός, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται και η κατηγορία για δύο απόπειρες κλοπής. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Ενώ, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ερευνά την συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Τρεις συλλήψεις έκανε η Αστυνομία την Πέμπτη. Στην πρώτη, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Συρίας, που προσπάθησαν να ταξιδεύσουν στη Βιέννη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Κατασχέθηκαν δύο γαλλικά διαβατήρια.
● Στην δεύτερη συνελήφθη ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
● Στην τρίτη, συνελήφθη, στην Κυπαρισσία, μία 57χρονη υπήκοος Ιταλίας, μετά από Ένταλμα Σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου