Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΜΕ 5 ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Η «ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»

Αποχώρησε αιφνιδίως χθες
και ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου!

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ – ΓΚΑΡΜΙΡΗ


Δυστυχώς τα όνειρα για διοικητική σταθερότητα στην «Μαύρη Θύελλα», που έγιναν στην αρχή της σεζόν έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διαλύονται με την αποχώρηση του Ηλία Παπακωνσταντίνου από το Δ.Σ.!
Ο μεσσήνιος παράγοντας λίγους μόλις μήνες μετά την επιλογή του να εισέλθει στο Δ.Σ. της «Καλαμάτας» ανακοίνωσε χθες την αποχώρηση του με το λιτό «Ανακοινώνω την παραίτηση μου από το Δ.Σ του Π.Σ Η Καλαμάτα για προσωπικούς λόγους», αφήνοντας παράλληλα πολλά ερωτηματικά να αιωρούνται.
Αυτή ήταν η 2η κατά σειρά αποχώρηση από το 7μελές Δ.Σ. που εκλέχθηκε στις 7 Ιουλίου, μετά και αυτήν του Τάκη Δεδούση που εκπροσωπούσε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή η διοίκηση ομάδας που θα συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική θα αποτελείται από …5 άτομα!
Αν μη τι άλλο η εξέλιξη αυτή δημιουργεί νέα τροφή για αμφισβήτηση του τρόπου λειτουργίας της «Καλαμάτας», καθώς μην ξεχνάμε πως ο Παπακωνσταντίνου έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να αφήσει την προεδρεία του Ολυμπιακού Καλαμάτας για να εισχωρήσει στο «μελανόλευκο» Δ.Σ.
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την ελλιπή μεταγραφική ενίσχυση της «Καλαμάτας» - παρά τις «φανφάρες» και τις υποσχέσεις που έδωσε η διοίκηση – δύσκολα θα «χωνευτούν» από τον κόσμο της Μεσσηνίας…


«Ματιά» στο μέλλον
με Γκαρμίρη - Νικολόπουλο
Παρ’ όλα αυτά, η καλαματιανή ομάδα προχώρησε σε δυο μεταγραφικές κινήσεις άκρως ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, δείγμα πως έστω και σε μικρή κλίμακα, ρίχνει «ματιές» προς το μέλλον.
Πρόκειται για τους πρώην πλέον ποδοσφαιριστές του Αίαντα Καλαμάτας και της Βέργας, Νίκο Νικολόπουλο και Άγγελο Γκαρμίρη.
Αμφότεροι είναι 16 χρονών, έχουν τεράστια περιθώρια εξέλιξης και προέρχονται από τα ίδια σωματεία απ’ όπου δόθηκαν πέρσι δυο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο «μελανόλευκο» ρόστερ και αναφερόμαστε στους Νίκο Βασιλόπουλο και Βασίλη Κακαλή.

Ο Νικολόπουλος κάνει προπονήσεις και δοκιμάζεται από την αρχή της προετοιμασίας με την «Καλαμάτα» και όπως όλα δείχνουν έπεισε τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά για την αξία του.
Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Μικτές ομάδες Μεσσηνίας, είχε κληθεί στο παρελθόν και στην Εθνική Παίδων και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Από την άλλη ο Γκαρμίρης διαθέτει εντυπωσιακά σωματικά προσόντα για την ηλικία του, αλλά και για την θέση του τερματοφύλακα όντας 1.94 (και συνεχίζει να ψηλώνει). Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσει ο Γκαρμίρης σε ομάδα του εξωτερικού, όπως είχε δηλώσει στη «Φ» στην έναρξη της προετοιμασίας τω δυο ομάδων ο Γιάννης Σακελλαρόπουλος, ωστόσο επέλεξε την «Καλαμάτα».

Κλείνοντας, η «Καλαμάτα» ανακοίνωσε πως οι ακαδημίες του Συλλόγου θα ξεκινήσουν αύριο στις 10.00 στο Αθλ. Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου