Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ

Κλίμα οικογενειακό
στην «πρώτη» της χρονιάς!



Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Διοίκησης και ποδοσφαιριστών του Παντριφυλιακού Καλονερού στο καφέ «Μετλέμι» στο Καλονερό λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο πρόεδρος Σάκης Γαλάνης, παρουσίασε μαζί με τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου το νέο προπονητή Γιώργο Μητρόπουλο, καθώς επίσης τους νέους παίκτες που θα περιληφθούν στο ρόστερ της ομάδας.
Ο κ. Γαλάνης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορική ομάδα και παράλληλα στους στόχους εν όψει της έναρξης του απαιτητικού πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας τον προσεχή Οκτώβριο.
Επίσης παρουσίασε τους ποδοσφαιριστές Μαρίνη Αντώνιο, Κίζιλη Άκη, Γαλάνη Γιάννη, Κρητικό Αντώνιο, οι οποίοι υπέγραψαν στην ομάδα ενώ αναμένεται η ανακοίνωση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή.
Από την πλευρά του, σε ενωτικό κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του νέου προπονητή Γιώργου Μητρόπουλου, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά αναλύοντας τα κομμάτια της προετοιμασίας και εκφράζοντας την πεποίθηση του πως θα μέσα από συλλογική δουλειά θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.
Να σημειωθεί ότι, σύντομα θα πραγματοποιηθεί και ο αγιασμός της ομάδας.
Εν τω μεταξύ η διοίκηση σχεδιάζει σημαντικές παρεμβάσεις για την καλύτερη δυνατή εικόνα των εγκαταστάσεων όπου φιλοξενείται η ομάδα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου θα αγωνίζεται φέτος το Καλό Νερό.

Ι.ΜΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου