Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΤΣΙΛΗΣ

Εβδομάδα εξελίξεων για την
γυναικεία ομάδα του Ν.Ο.Κ.



Εβδομάδα εξελίξεων για την ομάδα βόλεϊ του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, με τον Γιάννη Σκαρτσίλη να ξεκαθαρίσει πρόσωπα και σχέδια εν όψει ενός νέου ξεκινήματος στον όμιλο, στην σύσταση δηλαδή της γυναικείας ομάδας.
«Το πρόβλημα έως τώρα ήταν η απουσία γυναικείου τμήματος, οπότε τα παιδιά που ήθελαν από προχωρήσουν από το τμήμα Κορασίδων και Νεανίδων δεν μπορούσαν» εξηγεί στο «Φ» ο έμπειρος κόουτς και συνεχίζει: «Αυτό είναι και το σκεπτικό αυτής της συνεργασίας δημιουργήσει γυναικείου τμήμα και να το στελεχώσουμε με τις αθλήτριες του Ομίλου.»
Η έναρξη της συνεργασίας του ΝΟΚ με τον Γιάννη Σκαρτσίλη έγινε γνωστή πριν από ένα περίπου μήνα, ωστόσο αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει τις περισσότερες δράσεις και εξελίξεις. Ώστε σιγά σιγά ο νέα κόουτς να ξεκινήσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά, δεδομένου πως έχει αποφασισθεί η έναρξη της προετοιμασίας να γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για το «γέμισμα» του ρόστερ, με την μεταγραφική περίοδο όμως να τελειώνει την Παρασκευή 22 Αυγούστου, έως τότε δεν βγαίνει τίποτε προς τα έξω!
Οι κινήσεις του Γιάννη Σκαρτσίλη δεν πρόκειται βεβαίως να τελειώσουν στις 22 Αυγούστου, θα έχουν και συνέχεια αφού στόχος είναι να δημιουργηθούν γερές βάσεις ώστε η προσπάθεια να έχει διάρκεια στο χρόνο!
«Υπάρχει υλικό στην ομάδα, θα γίνουν όμως και 2-3 μεταγραφικές κινήσεις. Όμως κύριο μέλημα και σκεπτικό μας είναι να παίξουν τα παιδιά του ΝΟΚ.» Αυτό βεβαίως καθορίζει και το στόχο της ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα των γυναικών στο οποίο φέτος θα δηλώσει συμμετοχή, αφού το εγχείρημα βρίσκεται ουσιαστικά φέτος στη …γένεση του και οι καρποί θα αποδοθούν εν καιρώ.


Σίσσυ Τριάντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου