Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ: «ΚΑΘΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ»

Δυο απουσίες και τρεις επιστροφές
με Ασπρόχωμα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου

Πρεμιέρα απέναντι στην ολοκαίνουργια έδρα του νεοφώτιστου Ασπροχώματος κάνει το Σάββατο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στην Α΄ τοπική.
Οι «νερατζούρι» προέρχονται από ήττα από την Εράνη Φιλιατρών με 1-1-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Μεσσηνίας και πλέον καλούνται να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στο κομμάτι των απουσιών, ο Σωτήρης Δημάκης δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε δυο ποδοσφαιριστές το Σάββατο.
Ο Νίκος Ζερίτης αντιμετωπίζει σφίξιμο στην γάμπα και είναι ανέτοιμος, ενώ ο Βασίλης Αλεβίζος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας το οποίο ενδεχομένως να τον αφήσει αρκετό καιρό εκτός δράσης.
Η απουσία του δεύτερου είναι αρκετά σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς την εμπειρία και τις παραστάσεις που κατέχει για τα δεδομένα της Α΄ τοπικής.
Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως επιστρέφουν οι Γιάννης Μαυροειδάκος, Παναγιώτης Παπατζίκης και Γιώργος Σκαρπαλέζος οι οποίοι απουσίαζαν από τον αγώνα με την Εράνη Φιλιατρών.
Η προετοιμασία του Α.Ο.Δ. ολοκληρώνεται αύριο στο γήπεδο της Σπερχογείας, στο οποίο έκανε προπονήσεις για να συνηθίσει το πλαστικό και να είναι πιο έτοιμος στο ματς με το Ασπρόχωμα.
Η άψογη συνεργασία των δυο ομάδων έχει ξεκινήσει από πέρσι και ο Σωτήρης Δημάκης σε δηλώσεις του στην «Φ» εξέφρασε μεταξύ άλλων τις ευχαριστίες του Α.Ο.Δ. προς τους «Ταύρους» για την εξυπηρέτηση.

«Ανοιχτό το θέμα
της πρόκρισης»
Σε μακροσκελείς δηλώσεις του στην «Φ», ο νεαρός τεχνικός μίλησε για το Κύπελλο και την ήττα από την Εράνη Φιλιατρών: «Για μας αυτοσκοπός δεν είναι το Κύπελλο σαν στόχος. Όμως φέτος είπαμε πως αφού πέρσι φτάσαμε μέχρι τους «4», αν μπορούμε και φέτος γιατί όχι να κάνουμε ισάξια πορεία. Η πορεία φέτος είναι όπως και πέρσι πάρα πολύ καλή. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα σε δύσκολη έδρα και μας έχει μείνει πικρία για το αποτέλεσμα αφού κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και είχαμε 4 ευκαιρίες κλασσικές για γκολ. Έτυχε να μην βρίσκεται σε καλή μέρα η επιθετική μας γραμμή και δεν τις αξιοποιήσαμε. Το αποτέλεσμα δίνει προβάδισμα στην Εράνη, ωστόσο είναι ανοιχτό το θέμα της πρόκρισης η οποία θα κριθεί στο Διαβολίτσι. Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα μου και παρά τις απουσίες μας σταθήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών.»
Παράλληλα, εξέφρασε την άποψή του πως το Κύπελλο έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα του, παρ’ όλο που το πρόγραμμα είχε ούτως ή άλλως καταρτισθεί ώστε να περιέχει …δυνατά ματς! Ο κ. Δημάκης δήλωσε επί τούτου: «Από αρχή είχαμε έναν στόχο: Ή θα συνεχίζαμε στον στόχο μας και θα δίναμε επίσημα φιλικά στο Κύπελλο, αλλιώς αν δεν συνεχίζαμε στο Κύπελλο θα καλύπταμε τα κενά με δυνατά φιλικά! Με άλλα λόγια, ήδη στο πρόγραμμα προετοιμασίας είχαμε δυνατά παιχνίδια. Το ότι επίσημο παιχνίδι ήταν κάτι ιδιαίτερο έκανε καλό στην ομάδα και όχι κακό. Με εξαίρεση ίσως το ότι μας έβγαλε από το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας επειδή το Κύπελλο ξεκίνησε νωρίς. Κατά τ’ άλλα μας βγήκε σε καλό.
Όσον αφορά στο «δέσιμο» των νέων ποδοσφαιριστών με την υπόλοιπη ομάδα, ο τεχνικός του Α.Ο.Δ. δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά: «Δεν μπορείς να πεις ότι φτάνουν 2-3 παιχνίδια Κυπέλλου για να μπουν στο κλίμα τα καινούργια πρόσωπα. Σίγουρα μας κάνανε καλό, όμως είχαμε και απουσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αλλά από την άλλη, θεωρώ ότι ακόμα η ομάδα θέλει δουλειά. Έχουμε μπροστά μας αρκετό χρόνο για να πούμε ότι δέσαμε. Είμαστε έτοιμοι για το Σάββατο, καθώς έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην φυσική κατάσταση από τον Μιχάλη Παυλάκη, αλλά και σε θέμα τακτικής. Κάθε παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι.»

Η πρεμιέρα
με το Ασπρόχωμα
Κλείνοντας, ο Σωτήρης Δημάκης αναφέρθηκε στην πρεμιέρα απέναντι στο Ασπρόχωμα: «Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και ύπουλη. Όλες οι ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα, ακόμα και αυτές που στοχεύουν στην παραμονή παρ’ όλο που παίζουν με καλές ομάδες, θα κοιτάξουν να πάρουν κάτι. Αυτό κάνει πολύ δύσκολη την αποστολή μας, αφού παίζουμε εκτός έδρας σε ένα καινούργιο γήπεδο απέναντι σε μια νεοφώτιστη εντός εισαγωγικών ομάδα, γιατί μην ξεχνάμε πως το Ασπρόχωμα ήταν πολλά χρόνια στην κατηγορία. Είναι μια σοβαρή ομάδα με πολύ καλή διοίκηση και αυτές οι ομάδες θέλουν προσοχή. Το Διαβολίτσι με σοβαρότητα και πειθαρχία δεν θα έχει πρόβλημα και πιστεύω ότι θα αποσπάσουμε θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα»


Αλέξανδρος Ντι Μπενεντέτο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου