Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

EΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ» ΜΕ ΤΗΝ ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ!

Στάση Κιάτο σήμερα για
Κύπελλο ο Ακρίτας Καλαμάτας!

ΣΤΑΣΗ Κιάτο για Κύπελλο θα κάνουν σήμερα (17:30) οι πετοσφαιριστές του Κώστα Κουτράκη. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τον γνωστό από το πρωτάθλημα Άρατο Κιάτου, τον οποίο πρόσφατα κέρδισαν με 3-0 σετ (25-11, 25-20, 25-14) και με το ίδιο σκορ θέλουν να καθαρίσουν και σήμερα την υπόθεση πρόκριση!
Στόχος της καλαματιανής ομάδας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και επ’ αυτού ο κόουτς κ. Κουτράκης εξήγησε: «Ετοιμαστήκαμε για το Κύπελλο και κατ’ επέκταση για το ματς «ζωής ή θανάτου» το προσεχές Σάββατο! Πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αυτοί που πρέπει, τότε θα τους κερδίσουμε πάλι! Από την στιγμή που δηλώσαμε συμμετοχή στο κύπελλο θα το πάμε ως το τέλος! Μέχρι να μας αποκλείσει κάποιος!!!»
Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής της τοπικής ομάδας θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής αθλητές: Μητρόπουλο Μιχάλη, Καρούνο Κυριάκο, Ζαχαρόπουλο Δημήτρη, Τρουπάκη Γιάννη, Μπελογιαννέα Λεωνίδα, Μπελόγιαννη Χρήστο, Τσώνη Γρηγόρη, Σαρδέλη Ανδρέα και Πράττη Γιάννη (λ).
Αποστολή στην οποία ενσωματώθηκε ο Ζαχαρόπουλος (διαγώνιος), που έδωσε στον Γιώργο Κουλιέρη (4αρι) την ευκαιρία για ξεκούραση, μετά και το τράβηγμα που είχε στην γάμπα στο πρόσφατο ματς.
«Θα προσπαθήσουμε στο Κύπελλο να παίξουν όλα τα παιδιά, ώστε να μην επιβαρυνθεί κανείς!» είπε κλείνοντας ο κ. Κουτράκης.

Και το Σάββατο ματς…«ζωής ή θανάτου» με ΕΑΠ

Το πρόγραμμα ιδιαίτερα βαρύ αυτή τη εβδομάδα για τους παίκτες του Ακρίτα, αφού εκτός από το σημερινό κύπελλο έχουν μπροστά τους και ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και μεγάλης σημασίας για την πορεία τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Πρόκειται για το ντέρμπι με την ΕΑ Πατρών το προσεχές Σάββατο, όπου στόχος είναι η νίκη. Μιας και ένα 3πλο επιτρέπει στον  τον στόχο της ανόδου φέτος θα πάρει σάρκα και οστά!
«Το …κακό είναι ότι έχουμε ένα ματς το Σάββατο πολύ σημαντικό για την πορεία μας και τον στόχο που έχουμε να ανέβουμε! Με αντίπαλο την ΕΑΠ» εξηγεί ο κόουτς του Ακρίτα και καταλήγει: «Είναι ένα ματς που θέλουμε να το κερδίσουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο εξαιρετικά υπολογίσιμο!»
Στην ουσία στην περίπτωση του Ακρίτα, το παιχνίδι αυτό ισούται με τη μισή χρονιά, διότι σε περίπτωση νίκης θα μπορεί να χαμογελά, σε αντίθεση περίπτωση ενδεχομένως να συμβιβαστεί με την παραμονή!
Σε όλα αυτή την προσπάθεια, αυτό που χρειάζονται στο πλευρό τους οι παίκτες του Ακρίτα είναι ο κόσμος. Ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας που τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει πως αγαπά το άθλημα του βόλεϊ,  αποτελεί ισχυρό σύμμαχο για κάθε ομάδα. Κι αυτό τον ισχυρό σύμμαχο θέλουν στο πλευρό τους ο Κώστας Κουτράκης και οι παίκτες του στην προσπάθεια που κάνουν φέτος στο Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών της Ε.Σ.ΠΕ.Π.

Σ.Τριάντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου