Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ «ΡΕΖΟΥΜΕ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΟΥΛΑ

Μια σημαντική νίκη, ένα κακό γήπεδο
κι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος
 ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΜΕ ΣΚΟΥΤΕΡ JET 50CC ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟ ΝΙΚΗΤΗ

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ νίκη, ένα κακό γήπεδο κι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος… αυτό είναι το «ρεζουμέ» της κυριακάτικης αναμέτρησης στη Μαγούλα, όπου το 1-0 δια ποδός Δημητριάδη, χάρισε στη «Μαύρη Θύελλα» το απαραίτητο τρίποντο για να πιάσει κορυφή, όπου τελικά βρέθηκε με συγκάτοικο το Άργος!
«Όλα τα ματς έχουν την δική τους δυσκολία, τίποτε δεν είναι εύκολο», δήλωσε μετά τον αγώνα ο κόουτς Νίκος Κουρμπανάς «…Ιδιαίτερα μάλιστα όσο θα προχωράμε στο πρωτάθλημα όπου ο καθένας θα έχει συγκεκριμένους στόχους». Δήλωση με νόημα και μεγάλη δόση ποδοσφαιρικής πραγματικότητας!
Με δεδομένο, λοιπόν, πως η «Καλαμάτα» δεν θα βρεθεί απέναντι σε εύκολο αντίπαλο η προσπάθεια οφείλει μέχρι το τέλος να είναι μεγάλη. Αυτό είναι το μήνυμα που επιδίωξε να περάσει με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του προχθεσινού εκτός έδρας αγώνα στη Μαγούλα, ο Νίκος Κουρμπανάς. Ειδικότερα, επισήμανε: «Ήταν μια σημαντική νίκη σε ένα κακό γήπεδο και απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που έπαιζε πάρα πολύ κλειστά στην άμυνα, ιδιαίτερα μέχρι την αποβολή. Για εμάς τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν μείναμε με δέκα παίκτες αλλά καταφέραμε και σκοράραμε και κατόπιν σχετικά εύκολα κρατήσαμε τη νίκη, μέσα από την προσπάθεια να αναπληρωθεί το αριθμητικό μειονέκτημα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη. Προχωράμε, το πρωτάθλημα θέλει μεγάλη προσπάθεια και αυτό που αναδεικνύεται από την αναμέτρηση είναι πως άπαντες πρέπει να καταλάβουν πως όλα τα ματς έχουν την δική τους δυσκολία, τίποτε δεν είναι εύκολο. Ιδιαίτερα μάλιστα όσο θα προχωράμε στο πρωτάθλημα όπου ο καθένας θα έχει συγκεκριμένους στόχους».
● «Δείξαμε γιατί είμαστε από τα φαβορί» είπε ο σκόρερ στο δεύτερο συνεχόμενο αγώνα της «Καλαμάτας», Πέτρος Δημητριάδης και συνέχισε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Δεν πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε, ενδεχομένως να υποτιμήσαμε το παιχνίδι και τον αντίπαλο το οποίο δυσκόλεψε πάρα πολύ για εμάς στην κόκκινη κάρτα. Στην συνέχεια του αγώνα όμως δείξαμε με την παρουσία μας γιατί είμαστε από τα φαβορί για την άνοδο. Καταφέραμε να σκοράρουμε και κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Τώρα τελείωσε αυτό, πάμε για τα επόμενα. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, είτε παίζεις με τον πρωτοπόρο είτε με τον τελευταίο. Κάθε ομάδα δίνει τον δικό της αγώνα. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνεις όλα». Να σημειωθεί πως ο Πέτρος Δημητριάδης έφτασε τα τρία τέρματα στην 6η του συμμετοχή.
● Ο αρχηγός Χρήστος Καλαντζής είπε μετά τον αγώνα: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη κάτω από δύσκολες συνθήκες με ένα βαρύ και μικρό σε διαστάσεις αγωνιστικό χώρο, συνθήκες που ευνοούσαν τους αντιπάλους μας οι οποίοι μέχρι την αποβολή έπαιζαν αμυντικά. Δυστυχώς μείναμε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς και η προσπάθειά μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είμαστε αυτοί που έπρεπε, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που κάναμε, πετύχαμε το γκολ και πήραμε τη σπουδαία νίκη». Μιλώντας για την συνέχεια, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν ξεχωρίσει αλλά βλέπουμε πως και ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στην βαθμολογία όπως ο σημερινός μας αντίπαλος είναι υπολογίσιμες, ιδιαίτερα μάλιστα μέσα στην έδρα τους. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή με νίκες. Δεν μας επιτρέπεται να κάνουμε τίποτε άλλο. Εφόσον θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βγούμε πρώτοι».
● «Είμαστε… καταδικασμένοι να νικάμε» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του τερματοφύλακα της «Καλαμάτας», Παναγιώτη Πάππο ο οποίος δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε στο ματς: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι επρόκειτο για δύσκολο ματς που έγινε ακόμη δυσκολότερο από την στιγμή που αναγκαστήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να παίξουμε με δέκα παίκτες. Στο ημίχρονο είπαμε ότι μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ και να φύγουμε νικητές όπως και έγινε. Ήταν μια σκληρή έδρα όπου ο αντίπαλος έπαιζε στο μισό γήπεδο και πίσω. Σημασία έχουν οι τρείς βαθμοί τίποτε άλλο. Τώρα υπάρχει ένα ματς με την Μανωλάδα για το Κύπελλο όπου και εκεί θέλουμε τη νίκη ώστε να έχει και σε αυτό τον θεσμό συνέχεια η πορεία μας. Θα γνωρίσουμε τον αντίπαλο και για το ματς του πρωταθλήματος με την ίδια ομάδα που ακολουθεί την άλλη Κυριακή. Είμαστε καταδικασμένοι να νικάμε σε κάθε ματς».
«Όλα τα ματς τελικοί μέχρι το φινάλε». Ο Τάσος Χριστοφιλέας, ο οποίος στην Μαγούλα ξεπέρασε τα 800 λεπτά συμμετοχής στα ματς του πρωταθλήματος, ήταν κατηγορηματικός… «Σημειώσαμε μια μεγάλη νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια ώστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Λαχειοφόρο με σκούτερ Jet 50cc

Λαχειοφόρο με δώρο ένα σκούτερ μάρκας Jet 50cc διοργάνωσαν οι άνθρωποι της «Καλαμάτας».
Η πώληση των λαχνών ξεκινά από σήμερα, Τρίτη 9/12 και θα διατίθενται από το τμήμα μάρκετινγκ και διαφήμισης της «Καλαμάτας», υπό τον συντονισμό και την εποπτεία του υπευθύνου, Νίκου Νίκα. Το κόστος των λαχνών είναι 1 ευρώ (ο ένας) και η μεγάλη κλήρωση για τον τυχερό νικητή θα γίνει εντός του αγωνιστικού χώρου στο Στάδιο Καλαμάτας, παρουσία του κόσμου στις κερκίδες κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα πρωταθλήματος με την Δόξα Ν. Μανωλάδας που θα γίνει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.
Κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ από την μπουτίκ της ομάδας (τόσο από το περίπτερο, όσο και από το κινητό τρέιλερ) θα συνοδεύεται από την δωρεάν παροχή ενός λαχνού, και αντίστοιχα για αγορές 20 ευρώ θα δίνονται δυο λαχνοί, για 30 ευρώ τρείς λαχνοί κ.ο.κ.
Επίσης, το κατάστημα ανδρικής ένδυσης Μητρόπουλος Men Collection (Αριστομένους 59) θα χορηγεί έκπτωση 10% με την επίδειξη του λαχνού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου