Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Σε …κακό «δαίμονα» της «Καλαμάτας» τείνει να εξελιχθεί η Δόξα Ν. Μανωλάδας!

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (1-1) ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ 


ΟΥΤΕ και στο πρωτάθλημα κατάφερε να νικήσει στο Δημ. Στάδιο της Καλαμάτας την Δόξα Ν. Μανωλάδας η «Μαύρη Θύελλα», με το τελικό 1-1 να την ρίχνει από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Λίγες μόνο μέρες μετά την ήττα με 5-3 από την ομάδα της Ηλείας για το Κύπελλο Γ΄ Εθνικής, οι «μελανόλευκοι» αντιμετώπισαν για 2η φορά την Δόξα αλλά κατάφεραν μόνο να κατακτήσουν έναν βαθμό.
Σίγουρα η «Καλαμάτα» άξιζε κάτι παραπάνω από το «Χ», καθώς είχε την κατοχή και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς, αλλά εντέλει το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει!
Όπως και στο Κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα το παιχνίδι ξεκίνησε με δυο γρήγορα γκολ για τις δυο ομάδες, με την «Καλαμάτα» να προηγείται με 1-0 στο 5ο λεπτό με τον Καλαντζή. Στο 12΄ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Νικολόπουλο, θυμίζοντας …Κύπελλο!
Παρ΄ όλα αυτά, η εξέλιξη διαφοροποιήθηκε εντελώς, καθώς καμία ομάδα εν συνεχεία δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.
Η «Καλαμάτα» παρά την ισοφάριση συνέχισε να πιέζει και έχασε κάποιες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε του 1ου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό

Φάσεις – γκολ
5΄ σέντρα του Τσάτσου από δεξιά, οι αμυντικοί της Δόξας κάνουν αλλεπάλληλα λάθη και ο Καλαντζής με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την «Μαύρη Θύελλα»
12΄ σέντρα του Βάτση από δεξιά, ο Νικολόπουλος με κοντινή προβολή νικά τον Πάππο για το 1-1
21΄ σέντρα του Ηλιόπουλου από δεξιά, ο Δημητριάδης πιάνει την κεφαλιά όμως ο Αγουρίδης προλαβαίνει τον Καλαντζή πριν αυτός σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα
22΄ κόρνερ του Τσάτσου, ο Σκάρος πιάνει την κεφαλιά αλλά αστοχεί
36΄ φάουλ του Τσάτσου ο Καλαντζής κάνει το πλασέ από καλή θέση αλλά αστοχεί!
55΄σέντρα του Νιφορόπουλου από αριστερά, ο Σκαρλάτος πιάνει δυνατή κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας αλλά αστοχεί για λίγο!
59΄ νέα σέντρα του Νιφορόπουλου, ο Δημητριάδης κάνει την κεφαλιά αλλά είναι και πάλι άστοχος
63΄ ο Βατσής βγαίνει στην αντεπίθεση και σουτάρει απέναντι τον Πάππο, όμως ο πορτιέρο της «Καλαμάτας» βγαίνει νικητής από το τετ α τετ!
65΄ ωραία συνεργασία των παικτών της «Καλαμάτας», ο Καλαντζής κάνει τον γύρισμα για τον Τσάτσο που σουτάρει από καλή θέση αλλά είναι απελπιστικά άστοχος
85΄ γύρισμα του Ντεντόπουλου, η μπάλα φτάνει στον Πλαστουργό που σουτάρει από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής αλλά η μπάλα περνά άουτ
● Διαιτησία: Γ. Γκριτσέπης, Κ. Τριανταφύλλου, Α. Χαραλαμπόπουλος (Σ.Δ.Π. Αρκαδίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15΄Λουμπαρδέας, Μαρτίνος 38΄, Δημητριάδης 92΄ - Κοτσόκολος 20΄, Λαμπρόπουλος 34΄, Αναγνωστόπουλος 35΄, Μπίζος 64΄, Ντεντόπουλος 86΄,
«ΚΑΛΑΜΑΤΑ»: Πάππος, Νιφορόπουλος, Χριστοφιλέας, Σκαρλάτος, Μαρτίνος, Σκάρος (46΄ Αργυρόπουλος), Λουμπαρδέας, Τσάτσος (82΄ Ζάρκος), Ηλιόπουλος (61΄ Γεωργακόπουλος), Καλαντζής, Δημητριάδης,
ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Τσάπαλος, Αγουρίδης, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μπίζος, Βατσής, Σπ. Σωτηρόπουλος, Κοτσοκολός, Νικολόπουλος (76΄ Πλαστουργός), Μελετίδης (41΄ λ.τ. Γούρμος), Αγγελόπουλος (53΄ Ντεντόπουλος).

Οι δηλώσεις του
Νίκου Κουρμπανά
Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Νίκος Κουρμπανάς δήλωσε τα εξής:
«Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ματς αφού σκοράραμε νωρίς αλλά δυστυχώς πάθαμε την ίδια ζημιά που έγινε και στο Κύπελλο δεχόμενοι αμέσως μετά την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας ο αντίπαλος κλειστά, είχαμε δυσκολία στο να βρούμε τους χώρους για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για γκολ. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι πως ο πρωταθλητισμός είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Όπως φαίνεται, το πρωτάθλημα θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική και θα παιχτεί στην αναπνοή. Εμείς βρεθήκαμε και πάλι σε ανάλογη κατάσταση, με άσχημο αποτέλεσμα σε ματς με ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά το ξεπεράσαμε και βρεθήκαμε και πάλι στην κορυφή. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και τώρα. Πρέπει να δούμε κάποια πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι, μεμονωμένα πράγματα, να δούμε λάθη που γίνονται και να τα διορθώσουμε. Θα ήθελα να πω στον κόσμο να έχει υπομονή γιατί όπως προείπα ο πρωταθλητισμός είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Δεν θεωρώ πως η ομάδα είναι σε κακό σημείο βαθμολογικά. Θεωρώ ότι δεν είναι παρά πολύ καλά αγωνιστικά. Πρέπει να είμαστε εδώ. Και για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε όλοι εδώ».

Που είναι ο τυχερός;;;
Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου που είχε ως έπαθλο ένα σκούτερ από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της «Μαύρης Θύελλας, Νίκο Νίκα. Ο τυχερός λαχνός ήταν το νούμερο 102, ωστόσο ο τυχερός δεν βρισκόταν εντός γηπέδου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου