Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ 2-1 ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ

Ανανέωσε την παρουσία του
στην Α΄ τοπική ο Αστέρας Αρφαρών

ΟΙ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

  
Παίζοντας με ψυχή και υπομένοντας την αφόρητη πίεση της Εράνης στο β΄ μέρος, ο Αστέρας Αρφαρών πέτυχε την σημαντικότερη νίκη της χρονιάς με 2-1 επί της ομάδας των Φιλιατρών και εξασφάλισε την παραμονή του στην Α΄ τοπική!
Από την άλλη, η Εράνη Φιλιατρών βρίσκεται στο δυσκολότερο σημείο των τελευταίων χρόνων καθώς βρίσκεται προ του υποβιβασμού της σε κατώτερη κατηγορία μετά από περισσότερα από 30 χρόνια…
Το αν θα υποβιβαστεί εξαρτάται από την «συμπολίτισσα» Κυπαρισσία!
Εάν ο Α.Ο.Κ. ανέβει, τότε η Εράνη θα σωθεί, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί του χρόνου στην Α1!
Το ματς έγινε στο κατάμεστο γήπεδο του Διαβολιτσίου, όπου έδωσαν το παρών αναρίθμητοι φίλοι του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου για να δουν μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δυο παραδοσιακές δυνάμεις του Νομού μας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Εράνη προηγήθηκε λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου με σουτ του Κεράνη έπειτα από μπαλιά του Σπυρόπουλου, όμως τα Αρφαρά με επίθεση διαρκείας κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ μέσα σε 5 λεπτά, από δυο κόρνερ!
Ο Χαραλαμπόπουλος λίγα δεύτερα μετά την συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μπούρα έφερε το ματς στα ίσια και στο 35΄ ο Γιαννακόπουλος με προβολή ύστερα από κόρνερ του Φέστα ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή!
Στην επανάληψη η Εράνη προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να το πάει στην παράταση όμως στάθηκε άτυχη.
Ένα σουτ του Γκρέτσα στο β΄ μέρος, αφού πρώτα βρήκε σε κεφάλι συμπαίκτη του, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Νίκας με βοηθούς τους Κώστα Αδαμόπουλο και Μάριο Καρβούνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου