Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 3-2 ΤΟΝ ΠΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΕΞΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ

Αήττητη πρωταθλήτρια της Α΄ τοπικής
αναδείχθηκε και επίσημα η Κυπαρισσία!

● ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ● ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ


Μια εκπληκτική χρονιά έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας!
Το σύνολο του Αλέξη Μαντζούνη νίκησε με 3-2 τον – μέχρι πρότινος – βασικό αντίπαλό της στην υπόθεση τίτλος, Πάμισο Μεσσήνης στο φινάλε της Α΄ τοπικής κατηγορίας και κατέκτησε και επίσημα τον τίτλο, δίχως να γευτεί την ήττα!
Τερμάτισε με 27 νίκες και 3 ισοπαλίες, συγκέντρωσε 84 βαθμούς σε μια πορεία που δύσκολα θα επαναληφθεί τα επόμενα χρόνια…
Με το φινάλε του αγώνα, το γήπεδο της Κυπαρισσίας άναψε … «φωτιές», παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι έγιναν «ένα» και πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη κατάκτηση!


Εν’ αρχήν …το
αγωνιστικό  κομμάτι
Μπορεί η γηπεδούχος ομάδα να είχε στεφθεί πρωταθλήτρια, όμως σε καμία περίπτωση δεν άφησε το παιχνίδι στην τύχη του.
Λίγο ο αντίπαλος, λίγο η γιορτινή διάθεση όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο ώθησαν τον Α.Ο.Κ. στο να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και να νικήσει τον αντίπαλό της.
Στο γήπεδο παρευρέθησαν περίπου 700 φίλοι της ομάδας που άρχισαν τα πανηγύρια… πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, μεταξύ των οποίον ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Αλέξη Μαντζούνη.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ πριν το πρώτο μισάωρο με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, όμως λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση! Ο Χ. Παπαγεωργίου πήρε το «ριμπάουντ» από το σουτ του Γ. Παναγόπουλου και την απόκρουση του Καλλιντέρη και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Παρ ‘όλα αυτά, οι «νησιώτες» απάντησαν άμεσα μόλις 2 λεπτά αργότερα! Ο Χελάς με κοντινό πλασέ, έπειτα από απευθείας φάουλ του Τσουλάκου το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, έβαλε και πάλι τον Πάμισο στο τιμόνι του οδηγού.
Στην επανάληψη, ο Χ. Παπαγεωργίου απάντησε εκ νέου με ένα φανταστικό τέρμα! Δοκίμασε το πόδι του από 35-40 περίπου μέτρα και νίκησε τον Καλλιντέρη, για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 50΄.
Την τελευταία «πινελιά» στον αγώνα την έβαλε ο πρώτος σκόρερ φέτος της Α΄ τοπικής, Φ. Παναγόπουλος με σουτ στο 65΄ και έφτασε τα 26 τέρματα!
Μάλιστα, σε μια όμορφη στιγμή οι παίκτες του Παμίσου χαιρέτησαν έναν έναν αυτούς της Κυπαρισσίας και τους συνεχάρησαν για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής.
● Διαιτησία: Γ. Μπλάνας, Σ. Λάμιας, Π. Σερεμέτης
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Αλέξης Μαντζούνης): Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης (46΄ Καμποσιώρης), Γ. Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος, Καρατζούλιας (41΄ λ.τρ. Ντιόπ), Λυδιώτης, Μιτρόφ, Γεωργιόπουλος (60΄ Θεοδωρακόπουλος), Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου,
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ(Νίκος Γεωργακλής): Καλλιντέρης, Δρακόπουλος (86΄ Ρούτσης), Μανιάτης, Μωράκης, Τριανταφυλλάκης, Αργυρόπουλος, Χ. Τρίψας, Τσουλάκος, Μεμά (81΄ Μουλαβασίλης), Χελάς, Κάνιστρας (72΄ Σταματόπουλος),


Η απονομή και οι
έξαλλοι πανηγυρισμοί!
Αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα, έγινε το … «έλα να δεις», αφού οι φίλαθλοι κατέβηκαν από την κερκίδα και έγιναν ένα «κουβάρι» με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και την διοίκηση του Α.Ο.Κ.
Ακολούθησε η μεγάλη απονομή των επάθλων σε ειδική εξέδρα που στήθηκε από τους ανθρώπους του Α.Ο.Κ. στον πρωταθλητή της Α΄ τοπικής, η οποία έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο, υπό την συνοδεία βεγγαλικών και καπνογόνων!
Μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας.
Με το που σήκωσαν την κούπα οι αρχηγοί Γιώργος Λυδιώτης και Στέφανος Ανδρουτσής, η νύχτα έγινε μέρα με πυροτεχνήματα και βεγγαλικά που φώτισαν το γήπεδο.

ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ο 4ος!
Μετά τους Α.Ο. Κυπαρισσίας (Μεσσηνία), Πανθυρεατικό (Αρκαδία) και Α.Ε. Σπάρτης (Λακωνία), ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (Αργολιδα) έγινε η 4η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου.
Στο φινάλε του πρωταθλήματος πήρε την νίκη επί των Μέθανων και άφησε 2η την Κορωνίδα που τερμάτισε 2 βαθμούς πίσω.
Με άλλα λόγια, τα μπαράζ ανόδου του 13ου ομίλου είναι …έτοιμα!
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - 13ος ΟΜΙΛΟΣ
● 1η αγωνιστική
Κυριακή 10 Μαΐου, ώρα 17:00:
Α.Ο. Κυπαρισσίας- Α.Ε. Σπάρτης
Πανθυρεατικός - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
● 2η αγωνιστική
Τετάρτη 13 Μαΐου ώρα 17:00:
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου - Α.Ο. Κυπαρισσίας
Α.Ε. Σπάρτης - Πανθυρεατικός
● 3η αγωνιστική
Κυριακή 17 Μαΐου, ώρα 17:00:
Α.Ο. Κυπαρισσίας- Πανθυρεατικός
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου - Α.Ε. Σπάρτης
● 4η αγωνιστική
Τετάρτη 20 Μαΐου, ώρα 17:00:
Α.Ε. Σπάρτης - Α.Ο. Κυπαρισσίας
ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου - Πανθυρεατικός
● 5η αγωνιστική
Κυριακή 24 Μαΐου, ώρα 17:00:
Α.Ο. Κυπαρισσίας- ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου
Πανθυρεατικός - Α.Ε. Σπάρτης
● 6η αγωνιστική
Κυριακή 31 Μαΐου, ώρα 17:00:
Πανθυρεατικός - Α.Ο. Κυπαρισσίας
Α.Ε. Σπάρτης - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου


Φωτό: Μαργαρίτα Κωνσταντοπούλου (Ανοιχτή ομάδα φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου